Siropuri de tuse

Siropuri de Tuse pentru Copii si Adulti

Siropurile de tuse pentru copii si adulti disponibile în această categorie inhibă tusea seaca, productiva, expectoranta si sunt folosite pentru inflamația tractului respirator superior, faringită și laringită. In oferta de siropuri de tuse gasiti si suplimente care stimuleaza eficient secretia de mucus in bronhii si faciliteaza expectoratia, recomandate pentru utilizare in astm, fibroza chistica si bronsita.

Cum să combati tusea?

Tusea este un simptom al diferitelor boli și infecții. De obicei irita gâtul și obstrucționează respirația. Tusea influenteaza de cele mai multe ori si somnul, motiv pentru care apelăm la siropul de tuse. Tusea este de fapt răspunsul natural al corpului de a drege gâtul.

Cele mai bune siropuri de tuse, au in compozitie substanțe cu proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Siropul de tuse poate avea o compozitie diferita in functie de tipul de tuse pentru care este folosit (seaca, productiva, expectoranta).

Siropurile pentru combaterea tusei, usucă de obicei mucoasa, în timp ce siropurile expectorantele au un efect dizolvant, facilitând secreția și expectorația flegmei.

Combate eficient tusea uscată și umedă!

Tusea este unul dintre cele mai frecvente simptome care însoțește de obicei răceala și gripa. Tusea umedă poate fi tratată cu siropuri expectorante care stimulează secreția de mucus lichid și facilitează expectorația acestuia. Preparatele care inhibă reflexul tusei sunt perfecte pentru tusea uscată. Sirpurile pe bază de plante, care conțin extract de frunze de pătlagină, ridiche neagra sau cimbru, merită o atenție deosebită. Aceste remedii pentru tuse sunt sigure pentru sănătate, iar ingredientele conținute, pe lângă acțiunea expectorantă, au și proprietăți calmante și hidratante.

Siguranța utilizării siropurilor expectorante

Preparatele pentru tuse, cum ar fi siropul expectorant, pot fi folosite la adulti si copiii de toate vârstele. Unele dintre aceste siropuri de tuse sunt destinate copiilor de la vârsta de 2 ani, în timp ce altele pot fi folosite de copii cu vârsta de 6 sau 12 ani.

Filtre active