Ingerasul sirop de tuse

Ingerasul Sirop de Tuse, 200ml, Dacia Plant

Ingerasul Sirop de Tuse este un produs 100% natural, recomandat, copiilor pentru descongestionarea cailor respiratorii, mentinerea sanatatii traheii si a bronhiilor.

20,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ingerasul Sirop de Tuse, 200ml, Dacia Plant

Ingerasul Sirop de Tuse este un produs 100% natural, recomandat, copiilor pentru descongestionarea cailor respiratorii, mentinerea sanatatii traheii si a bronhiilor.

Cand Ingerasul tau este racit, alina-i tusea ca sa doarma linistit cu Ingerasul sirop de tuse! Siropurile Ingerasul, dulci si savuroase, usor de administrat pentru oricine, in orice moment al zilei, sunt realizate din ingrediente naturale concentrate.

Contribuie la

  • normalizarea secretiilor bronsice; 
  • descongestionarea tractului respirator; 
  • mentinerea sanatatii traheei si a bronhiilor.

Dacia Plant sirop tuse Ingerasul este ușor de administrat pentru oricine, în orice moment al zilei, are o reteta unica pe piata cu Grindelia, Patlagina, Ghimbir, Eucalipt.NU CONTINE zahar, coloranti si conservanti!

Ingrediente

extract moale din amestec de plante* (30%); amestec de uleiuri esentiale** (0,005%); fructoza (69,995%); apa purificata. *amestec de plante: grindelia (Grindelia robusta) - parti aeriene (35%); patlagina (Plantago lanceolata) - frunze (20%); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - radacina (15%); ghimbir (Zingiber officinale) - rizomi (10%); scai-vanat (Eryngium planum) - parti aeriene (10%); nalba-mare (Althaea officinalis) - radacina (5%); pippali (Piper longum) - fructe (5%). **amestec de uleiuri esentiale: pin (Pinus sylvestris) (30%); eucalipt (Eucalyptus globulus) (20%); menta-creata (Mentha spicata) ( 20%); roinita (Melissa officinalis) (20%); scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) (10%).

Grindelia din compozitia sirop de tuse Ingerasul are actiune antitusiva, spasmolitica, expectoranta, antibacteriana si antiinflamatoare. Se administreaza in tratamentul afectiunilor respiratorii: raceala, tuse uscata si productiva, tuse spastica, bronsite acute si cronice.

Mod de administrare

  • Copii sub 3 ani: cate 2,5 ml de sirop de 3 ori pe zi.
  • Copii intre 3 si 7 ani: cate 5 ml de sirop de 3 ori pe zi.
  • Copii intre 7 si 14 ani: cate 5-10 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Siropul se administreaza ca atare sau diluat in 50 ml de apa sau ceai, cu 30 de minute inaintea mesei. 

Se poate administra la nevoie sau in situațile in care este necesara administrare indelungata se fac  cure de o luna cu 10 zile pauza.

Precautii

Copii cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de hidrati de carbon corespunzator cantitatii de fructoza din sirop (5ml sirop contin 4,5 grame fructoza).

Prezentare: 200 ml

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930120011

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.