Diabet

Vitamine si Suplimente pentru controlul diabetului

Diabetul zaharat este o boală insidioasă, adesea observată la câțiva ani după ce s-a instalat in organism. Din păcate, Romania este o țară care se remarcă prin numărul de pacienți. Acest lucru se datorează în principal două motive: obezitatea, care afectează o proporție din ce în ce mai mare a societății, și lipsa activității fizice.

Diabetul zaharat este o boală cronică asociată cu niveluri excesive de glucoză din sânge. La unii pacienți acest lucru se datorează lipsei sau cantității insuficiente de insulină, iar la alții - rezistenței la acest hormon, așa-numitul rezistenta la insulina.

Ce suplimente sunt recomandate in diabet?

Alimentatia este extrem de importanta pentru un diabetic. Însa in practică, este foarte dificil să ai constant de mese sănătoase, gustoase și variate. Astfel este posibil ca organismul să nu primească toți nutrienții de care are nevoie.

Într-o astfel de situație, puteți apela la suplimente alimentare selectate corespunzător. Suplimentele pentru diabet conțin vitamine si minerale care sunt deosebit de importante în diabet. De exemplu seleniu, acizi ALA și GLA, vitaminele B, vitamina E, C, acizi omega-3 sau magneziu.

Medicamente naturiste pentru diabet

Cele mai bune medicamente pentru diabet tip 2, sunt îmbogățite cu ingrediente vegetale pentru a regla nivelul zahărului, precum scorțișoară, castravete amar și extract de dud alb.

Antidiabeticele au o compoziție specială pentru a suplimenta în principal acele ingrediente care sunt cele mai necesare pacientilor cu diabet zaharat.

In cazul diabeticilor vitaminele B sunt necesare pentru buna functionare a sistemului nervos. Una dintre complicațiile diabetului zaharat este neuropatia, adică afectarea nervilor periferici. Produsele antidiabetice orale contin de cele mai multe ori crom, care  ajută la menținerea glicemiei la un nivel adecvat.

Produsele naturiste pentru diabet mai contin scortisoara. Scorțișoara crește activitatea insulinei, accelerează metabolismul glucozei și, ca și acidul alfa-lipoic, are proprietăți antioxidante puternice.

Capsule naturiste pentru diabet întârzie absorbția carbohidraților în organism si regleaza nivelul de glucoză.

Toate aceste vitamine, pastile si medicamente naturiste pentru diabet completează o dietă variată și nu pot înlocui tratamentul de bază prescris de medic.

Filtre active

Zaharina Diamant, indulcitor (diabet), 650 tablete, Kruger
10,00 RON
In stoc

Zaharina Diamant, indulcitor pentru diabetici, 650 pastile, Kruger  Descriere: Zaharina Diamant  este un inlocuitor al zaharului folosit in special de diabetici si de cei care vor sa slabeasca. Se utilizeaza pentru indulcirea lichidelor de tipul ceai, lapte, compot, cafea, sucuri de fructe. Compozitie: Zaharina sodica 25 mg. Mod de administrare:Se recomanda sa nu se depaseasca 4-8 comprimate pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic. Zaharina Diamant pastile 650 buc. Prezentare cutie x 650 pastile. Produs in Germania - Kruger