GlucoNature Plus

GlucoNature Plus, 60 capsule, Qingdao

GlucoNature Plus, 60 capsule, Qingdao | Pret 59,00lei. Suplimentul are o eficienta sporita in cazul persoanelor cu diabet si in special la persoanele cu diabet de tip 1. Este un supliment alimentar ce este creat special pentru activarea pancreasului.

65,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

GlucoNature Plus, 60 capsule, Qingdao

Are o eficienta sporita in cazul persoanelor cu diabet si in special la persoanele cu diabet de tip 1. GlucoNature Plus 60 capsule este un supliment alimentar ce este creat special pentru activarea pancreasului. 

Principalele caracteristici ale GlucoNature Plus:

Activeaza meridianul splina - pancreas Functionarea normala pancreasului Reface metabolismul rinichilor si imunitatea organismului Regleaza glicemia din primele saptamani Stimuleaza secretia de insulina Eficienta maxima la copii si la persoanele cu diabet de tip 1 sau 2 Eficient si in cazurile de pancreatita Dupa primele zile de adiministrare simptomele diabetului incep sa se amelioreze si valoarea glicemiei scade. 

GlucoNature Plus Compozitie:

Barba sarpelui 100 mg Cardamon 60 mg radacina de Kudzu 50 mg Polyrhachus Vicina Roger 20 mg Ginseng princiar 150 mg Ciuperca Poria 50 mg castravete amar 40 mg seminte de dovleac de iarna 40 mg 

GlucoNature Plus mod de administrare:

se iau intre 4 si 6 capsule pe zi, minim 4 luni (in paralel cu tratamentul prescris de medic) 

Vezi si Gluconature

6955566740881
Fisa tehnica
Beneficii:
pentru diabet
Administrare:
4 si 6 capsule pe zi
Compozitie:
castravete amar 40 mg, Ciuperca Poria 50 mg, seminte de dovleac
Mod de prezentare:
60 capsule
Ultima actualizare:
24.08.2022
Forma/Textura
capsule
Tip administrare
orala

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa