Varice

Varice - Tratamente si remedii sub forma suplimente, pastile sau creme

Varicele, sau vene varicoase dilatate, cel mai adesea, consecinta a circulatiei deficitare la nivelul extremitatiilor inferioare (picioare). SamDistribution.ro. Plafar Magazin natutist va ofera o diversitate de tratamente, produse si remedii naturale, metode de tratament si ameliorare a simptomelor disconfortul creat de varice. Disconfortul la nivelul gambelor-picioare, senzaţia de greutate, de picioare umflate, senzaţia de arsură sau venele dureroase, aceste simptome enumerate sunt primele simptome care anunta aparitia varicelor la nivelul exremitatilor inferioare- picioare.

Oferta SamDistibution.ro include suplimente, creme pentru varice, geluri si unguente sau pastile pentru ameliorare a simptomelor create de varice sau picioare obosite si grele.

Pentru ameliorarea simptomelor de varice, picioare obosite și grele un remediu ar fi Venifera - crema pentru varice contine plante si ingrediente active naturale cu efecte venotonice. Crema pentru varice si vase sparte - Venifera, este un remediu naturist, pentru circulatie periferica, varice, picioare umflate. Crema contine castane salbatice si vita de vie, un remediu natural, care poate fi alpicata prin masaj terapeutic, poate fi uilizat in tratamentul tulburarilor venoase, de ingrijire a pielii si este ideala pentru ingrijirea venelor dilatate varicoase numite varice.

Comanda suplimente, creme si pastile pentru varice de la SamDistribution.ro la preturi avantajoase, de la cei mai buni producatori din domeniul remediilor naturiste.

Sam Distribution plafar - magazin online de produse si remedii naturiste pentru varice, picioare umflate si grele la preturi de producator. Comanda produse, tratamente si remedii naturiste eficiente ca tratament adjuvant pentru varice, picioare umflate, picioare grele, insuficienta venoasa, vase sparte pe picioare, toate aceste probleme medicale va pot afecta starea de sanatate, de aceea aici gasiti produse si remedii naturiste pentru afectiunile enumerate mai sus.

Comanda online pentru varice cele mai bune produse si tratamente naturiste in diverse forme farmaceutice: geluri, creme  unguent pentru varice si fragilitate capilara (vase de sange sparte pe picioare) diverse tratamente naturiste pentru picioare umflate sau insuficienta venoasa.

Filtre active

Venifera (pachet 24 buc) crema castan, vita de vie rosie, 250 ml
420,00 RON
In stoc

Crevil Venifera crema cu castan salbatic, vita de vie rosie, arnica (insuficienta venoasa, varice) Venifera, crema contine un complex de ingrediente active (castan salbatic, vita de vie rosie, arnica, ulei de masline si musetel, extract de galbenele) cu actiune protectoare asupra vaselor capilare ajuta la consolidarea (tonifierea) venelor si imbunatatirea circulatiei periferice. O crema, unguent, gel, alifie sau preparatele obtinute din frunzele de vita de vie de culoare rosiatica au numeroase actiuni, pe care le putem rezuma asfel: Actiune protectoare asupra vaselor capilare, care se manifesta in primul rand asupra sistemului circulator.Efectele sunt datorate antocianozidelor si actiunii angioprotective, care se explica prin diminuarea permeabilitatii capilarelor si cresterea rez ...