Gel Castan Salbatic, 250 ml, Biomedicus

Gel Castan Salbatic, 250 ml, Biomedicus

Gel cu extract de castan salbatic si vita de vie un produs marca Biomedicus, remediu pe baza extractelor naturale din natura utilizat pentru efectul de calmare a durerilor.

13,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
24 12,50 RON Pana la 24,00 RON
 In stoc
 

 

 

Gel: Castan salbatic, extract de vita de vie, camfor, mentol si podbal

Gel cu extract de castan salbatic si vita de vie un produs marca Biomedicus, remediu pe baza extractelor naturale din natura utilizat pentru efectul de calmare a durerilor.

Produsul este recomandat ca remediu natural adjuvant in tratamentul tulburarilor de capilaritate si a trombozelor venoase (fragilitate capilara,varice).

Instucitiuni de utilizare:

Se aplica o cantitate mica de gel (aproximativ 10 ml) pe zona dorita (bolnava) si masati usor pana la absortia integrala a produsului.

Avertismente:

Acest produs este destinat doar uzului extern (gel pentru masaj terapeutic). Nu lasati acest produs la indemana copiilor.

A nu se folosi gelul pe plagi deschise, rani, in jurul ochilor, gurii si a mucoaselor.

Produs de United Clinical srl

Castan salbatic utilizari medicale

Castanii sunt nativi din Peninsula Balcanica (care includ tari precum Albania, Bulgaria, Grecia, Romania si Serbia), dar sunt cultivati in intreaga lume.

Din punct de vedere istoric, extractul de seminte de castane a fost utilizat pentru dureri articulare, probleme ale vezicii urinare si gastro-intestinale, febra si crampe la picioare.

Astazi, oamenii folosesc extract de castane ca un supliment alimentar pentru insuficienta venoasa cronica (cand venele piciorului inferior nu sunt capabile sa trimita sange inapoi spre inima), hemoroizi și umflaturi dupa intervenție chirurgicala. 

Preparatele din coaja copacului sunt aplicate la rani de piele.

Sectiunile uzuale ale plantei includ semintele, coaja si frunza, dar extractele de seminte sunt cele mai frecvente.

Castanul salbatic este un remediu natural care poate ajuta la tratarea insuficientei venoase.

Insuficienta venoasa

Castanul este o planta astringenta, antiinflamatoare, care ajuta la tonifierea peretilor venelor care, atunci cand sunt slabiti sau expandati, pot deveni varicosi, hemoroizi sau altfel de probleme medicale. 

Planta reduce de asemenea retentia fluidelor prin cresterea permeabilitatii capilarelor și permitand reabsorbtia excesului de lichid inapoi in sistemul circulator.

Din extractul de castan salbatic sunt realizate lotiuni, unguente sau geluri terapeutice pentru aplicare externa, remediu natural pentru tulburări de circulatie venoasă (varice), in tulburari de capilaritate (fragilitate capilara), degeraturi, hemoroizi sangeranzi, tromboza hemoroidala, ect.

Podbalul (Tussilago farfara) este o planta medicinala perena, erbacee din familia Asteraceae.

Popular mai este numita brusturel, cenusoara, limba vecinei, gusa gainii,

Frunzele de podbal au proprietati emoliente, antispastice, tonice si secretolitice fapt pentru care sunt utilizate in fitoterapie.

De la podbal se recolteaza in scop medicinal frunzele mari, late, care cresc direct din rizomi, dupa ofilirea florilor. Frunzele de podbal conțin mucilagii, tanini, substante amare (tusilagina), acizi grasi, carotenoizi, inulină, fitosteroli, flavone, substante triterpenicesi si saruri minerale.

Ingrediente:

Apa, alcool denaturat, extract Aesculup hippocastanum (Castan salbatic), extract Tussilago farfara (Podbola), mentol, camfor, extract Vitis vinifera (vita de vie), carbomer de sodiu (sare de Sodiu), fenoxietanol, etilhexilglicerina, parfum.

Prezentare: 250 ml

6426390820068

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.