Timburg gel forte cu efect de incalzire, 500ml, Timburg

Timburg gel forte cu efect de incalzire, 500ml, Timburg

Timburg gel forte cu efect de incalzire, 500 ml, Timburg pentru masaj este produs dupa o reteta originala si naturala avand o compozitie speciala ce contine: balsam de cal, ardei iute (capsicum), uleiuri etirice din scortisoara, migdale dulci, portocale braziliene.

21,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Timburg gel forte cu efect de incalzire, 500ml, Timburg

Timburg gel forte pentru masaj este produs dupa o reteta originala si naturala avand o compozitie speciala ce contine: balsam de cal, ardei iute (capsicum), uleiuri etirice din scortisoara, migdale dulci, portocale braziliene, plante: ceai verde, levantica, rozmarin, rostopasca, cimbru, afine, salvie, coaja de stejar.

Timburg gel forte pentru masaj este un balsam de cal testat dermatologic. 

Mod de utilizare si aplicare: Pentru a resimti efectul sau senzatia de incalzire gelul se va masa pe zona afectata timp de trei minute. Aplicati 1-2 ori pe zi de preferabil seara. 

Cantitatea de gel care se aplica depinde de cerintele individuale. 

Dupa masaj mainile se vor spala bine. Timburg gel forte se utilizeaza numai pentru uz extern. 

Prezentare: 500g 

Timburg
5901842006500

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa