Artro Gel Forte 500ml, Biomedicus

Artro Gel Forte, 500 ml, Biomedicus

Artro Gel Forte - 500ml, Biomedicus Artro gel forte datorita combinatiei unice de plante din compozitie are proprietati anti - inflamatorii, analgezice si dezinfectate. Artro gel forte are in compozitie extract de gheara diavolului, salcie, untul pamantului, camfor si metil salicilat.Extractul de gheara diavolului este folosit cel mai fregvent pentru a ameliora durerile cauzate de reumatism, artrita, guta, dureri musculare, dureri musculare si alte tulburari degenerative ale sistemului musculoscheletic.Artro gel forte este un gel pentru masaj terapeutic, imbunatateste circulatia sangelui, dar poate fi utilizat pentru relaxare musculara si o mobilitate mai buna, adjuvant in inflamatie si durere la articulatii si muschi. Extractul de scoarta de Salcie, actioneaza ca aspirina naturala ...

15,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Artro Gel Forte - 500ml, Biomedicus 

Artro gel forte datorita combinatiei unice de plante din compozitie are proprietati anti - inflamatorii, analgezice si dezinfectate. Artro gel forte are in compozitie extract de gheara diavolului, salcie, untul pamantului, camfor si metil salicilat. Extractul de gheara diavolului este folosit cel mai fregvent pentru a ameliora durerile cauzate de reumatism, artrita, guta, dureri musculare, dureri musculare si alte tulburari degenerative ale sistemului musculoscheletic. Artro gel forte este un gel pentru masaj terapeutic, imbunatateste circulatia sangelui, dar poate fi utilizat pentru relaxare musculara si o mobilitate mai buna, adjuvant in inflamatie si durere la articulatii si muschi. 

Extractul de scoarta de Salcie, actioneaza ca aspirina naturala si este folosita ca remediu natural pentru a usura durerea si a reduce inflamatia. Coaja de salcie alba contine salicina, care este o substanta similara aspirinei (acid acetilsalicilic).In combinatie cu compusii puternici de plante antiinflamatorii (numiti flavonoide), se considera ca salicina este responsabila pentru efectele de ameliorare a durerii si antiinflamatorii. 

Uleiul esential de camfor este un stimulent eficient, care stimuleaza activitatea sistemului circulator. 

Acest produs este destinat doar uzului extern. A nu se folosi pe plagi deschise, rani, in jurul ochilor, gurii si a mucoaselor. 

Prezentare: cutie - 500ml 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa