Melkfett, crema grasa emolienta pentru fata si corp cu ulei de masline,vitamina E,Alpifresh

Melkfett, crema grasa emolienta pentru fata si corp cu ulei de masline, vitamina E, Alpifresh

Melkfett, crema grasa emolienta pentru fata si corp cu ulei de masline, vitamina E, Alpifresh Crema de fata si corp Melkfett, ulei de masline, vitamina E, Alpifresh, 250 ml Crema grasa emolienta Alpifresh cu ulei de masline si vitamina E, de fata si de corp pentru piele uscata, protectia hidratarea si ingrijirea pielii. Vitamina E din compozitie creste rezistenta pielii si o hidrateaza. Alpifresh Melkfett cu ulei de masline protejeaza pielea corpului impotriva frigului si dupa expuneri la soare, este ideala pentru orice zona a corpului. Mod de utilizare: Se aplica de mai multe ori pe zi pe piele. Prezentare: 250 ml ...

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Melkfett,crema grasa emolienta pentru fata si corp cu ulei de masline, vitamina E, Alpifresh

Crema de fata si corp Melkfett, ulei de masline, vitamina E, Alpifresh, 250 ml

Crema grasa emolienta Alpifresh cu ulei de masline si vitamina E de fata si de corp pentru piele uscata, protectia hidratarea si ingrijirea pielii. Vitamina E din compozitie creste rezistenta pielii si o hidrateaza.

Alpifresh Melkfett cu ulei de masline protejeaza pielea corpului impotriva frigului si dupa expuneri la soare este ideala pentru orice zona a corpului.

Mod de utilizare: Se aplica de mai multe ori pe zi pe piele.

Prezentare: 250 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa