Natural Potent

Natural Potent- 6 fiole cutie -Naturalia Diet

Natural Potent - prospect:

Natural Potent 6 fiole produsul original din China,se foloseste pentru imbunatatirea functiilor sexuale si starii generale la barbati.

Producator:Julin Longuan Healthcarefood

Prezentare: 6 fiole / cutie

Indicatii:

ameliorarea starii de oboseala,

slabiciune,

tiuit in urechi,

incaruntire prematura,

impotenta sexuala,

revigoreaza impulsul sexual

Compozitie: 

Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. 

Reteta produsului i Natural Potent a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. 

Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti.

Mod de administrare: Se bea o fiola de 10 ml cu 45-60 de minute inaintea raportului sexual. 

Se recomanda o fiola/zi pentru intretinerea sanatatii iar pentru tratament o cura de 16 zile.

Contraidicatii: Prudenta la persoane cu hipertensiune si boli de inima si persoanelor sub 18 ani.

Filtre active

Natural Potent 6 fiole - PACHET 5 cutii
435,00 RON
In stoc

Natural Potent 6 fiole pret redus la 5 cutii cumparate de la Samdistribution.ro. Natural Potent ingrediente 100% naturale din plante afrodisiace, contine parti aeriene de Epimedium grandiflorum (0.64 g), planta cu efect afrodisiac atat la femei cat si pentru barbati, utilizata in acest scop in medicina traditionala chineza si este un ingredient comun al medicamentelor pentru potenta pe baza de plante. Natural Potent efecte: contribuie la stimularea rapida a impulsului sexual. Este benefic barbatilor in obtinerea de erectii ferme si de lunga durata. Natural Potent solutie lichida din plante pentru potenta, maximizeaza performantele sexuale, sporeste libidoul si calitatea vietii sexuale si sustine intarzierea imbatranirii si incaruntirii parului.