Ejaculare precoce

Pentru a trata ejacularea precoce sau prematura fiind cea mai comuna disfunctie sexuala intalnita la barbati SamDistribution.ro va recomanda cele mai bune medicamente, tratamente si remedii naturale pe baza de plante, metode si solutii naturiste eficiente pentru a trata ejaculare precoce sau prematura intr-un mod natural. 

Barbatii care se confrunta cu ejacularea prematura au tendința de orgasm in decurs de un minut de la stimularea sexuala și de obicei nu pot intarzia ejacularea.

Unii barbati pot ajunge sa evite sexul din cauza ejacularii precoce sau premature.. 

Pentru barbatii care se confrunta cu ejacularea precoce exista numeroase metode de tratament, sunt solutii naturale bazate pe puterea plantelor miraculoase utilizate pentru tratamentul ejacularii precoce.

Comanda pentru probleme de potenta si ejaculare precoce pe SamDistribution.ro cele mai bune produse, medicamente si solutii naturale la preturi mai mici ca in farmacii sau plafare

Filtre active

Suifan original China brush Micul chinez
69,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Suifan original China brush - produs destinat barbatilor pentru intarzierea ejacularii. Utilizand Suifan veti obtine o intarziere a ejacularii de pana la 1-2 ore.Suifan original China brush a devenit Seifen, din motive de marca inregistrata, insa pastreaza aceeasi compozitie 100% naturala. Suifan este o solutie pentru intarzierea ejacularii la barbatim cunoscuta si sub denumirea de Micul Chinez.Solutia Suifan original China brush, este o solutie in cazul problemelor legate de ejaculare precoce, fiind compusa dintr-un amestec de plante chinezesti cu eficienta garantata.Solutia intarzie ejacularea la doar 30 minute de la aplicare, fiind cel mai eficient produs din categoria sa.Fostul produs Suifan China Brush, actualul Seifen garanteaza aceleasi efecte si compozitie, doar numele sc ...