Tianli servetele igienice umede pentru potenta, ejaculare precoce

Tianli servetele umede, 10bucati, Sanye Intercom

Tianli servetele umede, 10bucati, Sanye Intercom [6934514700023] pentru potenta maxima si intarzierea ejacularii precoce. Tianli servetel igienic umed pentru potenta si remediu natural in ejaculare precoce, un produs special si ideal pentru imbunatatirea functiei sexuale la barbati.

55,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
3 53,00 RON Pana la 6,00 RON
 Stoc consistent
 

 

 

Tianli - Servetel igienic umed pentru potenta, ejaculare precoce

In ejaculare precoce si potenta incearca produsul Tianli servetele igienice umede pentru potenta si ejaculare precoce. 

Tianli servetel igienic umed pentru potenta si remediu natural in ejaculare precoce, un produs special si ideal pentru imbunatatirea functiei sexuale la barbati. 

Tianli este un servetel igienic umed pentru potenta si impotriva ejacularii precoce, contine ingrediente naturale care ajuta la imbunatatirea potentei sexuale. 

Pachetul contine 10 servetele igienice umede pentru potenta Tianli, cu efecte pentru imbunatatirea functiei erectile (potenta, ejaculare precoce). 

Ingrediente:

Cnidiu monnieri (L) Cuss, Liqusticum Chanxiong Hort, Panax Notoginseng, Cinnamomum Cassia Prest, Epimedium Brevicomm Maxim, Asarum Sieboldii Mig, alcohol, apa purificata. 

Servetelul pentru potenta Tianli, este impregnat cu ingrediente 100% naturale enumerate mai sus, fiind foarte eficient ca remediu pentru imbunatatirea functiei sexuale masculine (potenta), dar si impotriva ejacularii precoce. 

Produsul Tianli este un servetel igienic umed care poate fi utilizat de barbatii care doresc potenta maxima. 

Efectul servetelului umed Tianli dureaza 60 de minute.

Efecte: Potenta si intarzierea ejacularii (ejaculare precoce). 

Mod de utilizare:

se sterge capul si trunchiul penisului cu 20 - 30 minute inaintea actului sexual. 

Dupa ce servetelul umed Tianli si-a facut efectul, pentru a nu transmite si partenerei substanta activa, puteti spala penisul inaintea actului sexual sau puteti folosi prezervativul. 

Mod de pastrare: Servetelul umed Tianli se pastreaza in ambalajul original la racoare. 

Prezentare:

Pachetul contine 10 servetele igienice umede, dimensiuni 180/160 mm. 

6934514700023

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.