Plasture Antireumatic Sanitayaki
La reducere!

Sanitayaki, Plasture antireumatic cu ardei iute

Sanitayaki - Plasture Antireumatic cu ardei iute pentru reumatism, sciatica, Sanitayaki, Sanitayaki, plasture antireumatic cu ardei iute este un plasture analgezic, recomandat pentru persoanele cu dureri provocate de reumatism, sciatica, lombago, dureri musculare, dureri de spate, dureri musculare.

143,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Plasture Antireumatic cu ardei iute, reumatism, sciatica, Sanitayaki

Sanitayaki, plasture antireumatic cu ardei iute este un plasture analgezic, recomandat pentru persoanele cu dureri provocate de reumatism, sciatica, lombago, dureri musculare, dureri de spate, entorse, dureri ale incheieturilor, dureri de oase, artrita.

Plasturele se aplica pe locul dureros prin presare uniforma si se poarta o zi intreaga, ajutand astfel la eliminarea durerii. 

Inainte de aplicarea plasturelui, pielea trebuie curatata si uscata. 

Avantaje: stimuleaza circulatia sanguina, alina durerile provocate de artrita, dureri musculare, reumatism, entorse, sciatica, dureri de spate.

Plasturele antireumatic analgezic are in compozitie un hidrogel cu capsaicina (substanta activa din ardeiul iute) care in aproximativ 15 minute de la aplicare produce un efect de incalzire. 

Prin eliberarea lenta a substantelor active, plasturele calmeaza durerea si reduce inflamatiile de la nivelul muschilor sau oaselor. Deasemenea, stimuleaza circulatia sanguina si alina durerile provocate de artrita. 

Plasturele antireumatic Sanitayaki se poate purta o zi intreaga si te ajuta sa scapi de durere.

Dimensiuni: 12 cm x 18 cm

Producator: Betasan

Pret pentru  50 buc

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.