Gel de Gheara Diavolului, Saruri de Magneziu si Colagen, 250 ml, Biomedicus

Gel de Gheara Diavolului, Saruri de Magneziu si Colagen, 250 ml, Biomedicus

Gheara diavolului, saruri de magneziu si colagen - Efectul puternic analgezic impotriva durerii al plantei Gheara Diavolului este cunoscut de mii de ani si se datoreaza unor serii de substante antioxidante si analgezice din compozitia sa, care inlatura durerile si inflamatiile.

10,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
24 9,50 RON Pana la 24,00 RON
 In stoc
 

 

 

Gheara diavolului, saruri de magneziu si colagen

Efectul puternic analgezic impotriva durerii al plantei Gheara Diavolului este cunoscut de mii de ani si se datoreaza unor serii de substante antioxidante si analgezice din compozitia sa, care inlatura durerile si inflamatiile.

Planta este adesea recomandata pentru tratarea cazurilor usoare de reomatism, proprietatile anti-inflamatoarii oferite de fitosteroli si harpagozida sunt cele care produc cest afect.

Mod de utilizare: Aplicati aproximativ zece (10 ml) de crema pe zona dorita si apoi masati pana la absortia totala. Produsul se poate aplica ori de cate ori este nevoie. 

Prezentare: 250 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa