Gel Castan Salbatic si coada soricelului, 250 ml, Biomedicus
La reducere!

Gel Castan Salbatic si coada soricelului, 250 ml, Biomedicus

Gel Castan Salbatic cu extract de coada soricelului, salcie alba, rozmarin si camfor se utilizeaza pentru pacienti cu senzatie de picioare grele, vene si varice pronuntate. Gel Castan Salbatic imbunatateste functia circulatorie subcutanata

11,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Gel Castan Salbatic cu extract de coada soricelului, salcie alba, rozmarin si camfor 

Extractul de castan este recomandat in tulburarile trombozelor si capilaritate, avand un are efect benefic in cazul tulburarilor venoase actionand ca un puternic decongestionant.

Coada soricelului: aceasta planta are principii aseptice, calmante, antiinflamatoare, astringente; limiteaza sau chiar elimina procesul inflamator, provoaca strangerea tesuturilor, distruge microorganismele, usureaza si modereaza secretiile si cicatrizarea.

Rozmarinul - accelereaza absortia celorlalte componente. Este un ingredient special ce imbunatateste functia circulatorie subcutanata, aducand celulelor epiteliale un aport mai mare de nutrienti, vitamine si oxigen.

Camforul este folosit pentru efectul rapid de calmare a durerilor. 

Salcia alba -  analgezic natural foarte puternic. Salcia are un continut ridicat de salicin, un element ce ajuta la inlaturarea focarelor de durere.

Se utilizeaza pentru pacienti cu senzatie de picioare grele, vene si varice pronuntate.

Prezentare: 250 ml

S-ar putea sa-ti placa