Balsam cu extract de Arnica Montana, 250 ml, Herbamedicus

Balsam cu extract de Arnica Montana, 250 ml, Herbamedicus

Arnica montana unul dintre cele mai cunoscute remedii pentru vanata, planta recunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatoare,antiseptice si regenatoare. Pentru ce se utilizează Arnica? Este un produs de ameliorare a durerii, folosita pentru tratarea durerilor provocate de vanatai, dureri musculare, rigiditate și umflaturi.

11,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Balsam cu extract de Arnica Montana, 250 ml, Herbamedicus

Arnica montana unul dintre cele mai cunoscute remedii pentru vanata, planta recunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatoare,antiseptice si regenatoare.

Pentru ce se utilizeaza Arnica ?

Arnica montana crema este un produs de ameliorare a durerii, folosita pentru tratarea durerilor provocate de vanatai, dureri musculare, rigiditate și umflaturi. 

De sute de ani, oamenii au folosit Arnica pentru vanatai, umflaturi, fiind folosita ca un remediu pentru diverse leziuni minore.

Crema este recomandata numai pentru uz extern.

Arnica este unul dintre cele mai bune remedii disponibile pentru a vindeca vanataile mai repede.

Compozitie:

Arnika Montana, Petrolatum, Parafinum Liquidum, Glycine Soja (Soybean) Oil, Flower Extract, Parfum.

Tara de orinine: Germania

Prezentare: 250 ml

Data ultimei actualizari: 08-04-2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.