Balsam cu extract de Arnica Montana, 250 ml, Herbamedicus

Balsam cu extract de Arnica Montana, 250 ml, Herbamedicus

Arnica montana unul dintre cele mai cunoscute remedii pentru vanata, planta recunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatoare,antiseptice si regenatoare. Pentru ce se utilizează Arnica ? Arnica montana crema este un produs de ameliorare a durerii, folosita pentru tratarea durerilor provocate de vanatai, dureri musculare, rigiditate și umflaturi. De sute de ani, oamenii au folosit Arnica pentru vanatai, umflaturi, fiind folosita ca un remediu pentru diverse leziuni minore. Crema este recomandata numai pentru uz extern. Arnica este unul dintre cele mai bune remedii disponibile pentru a vindeca vanataile mai repede. Compozitie: Arnika Montana, Petrolatum, Parafinum Liquidum, Glycine Soja (Soybean) Oil, Flower Extract, Parfum. Tara de orinine: Germania Prezentare: 250 ml

10,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Arnica crema, remedii vanatai, dureri musculare

Arnica montana unul dintre cele mai cunoscute remedii pentru vanata, planta recunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatoare,antiseptice si regenatoare.

Pentru ce se utilizeaza Arnica ?

Arnica montana crema este un produs de ameliorare a durerii, folosita pentru tratarea durerilor provocate de vanatai, dureri musculare, rigiditate și umflaturi. 

De sute de ani, oamenii au folosit Arnica pentru vanatai, umflaturi, fiind folosita ca un remediu pentru diverse leziuni minore.

Crema este recomandata numai pentru uz extern.

Arnica este unul dintre cele mai bune remedii disponibile pentru a vindeca vanataile mai repede.

Compozitie:

Arnika Montana, Petrolatum, Parafinum Liquidum, Glycine Soja (Soybean) Oil, Flower Extract, Parfum.

Tara de orinine: Germania

Prezentare: 250 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.