Royal Jelly 300 mg, Laptisor de matca, 10 fiole, YongKang

Royal Jelly 300 mg, Laptisor de matca, 10 fiole, YongKang

Royal Jelly 300 mg, Laptisor de matca, 10 fiole este un supliment alimentar marca YongKang Trade Co Ltd China, face parte din categoria Energizante, Vitamine si Minerale sub forma farmaceutica de fiole buvabile.

18,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Royal Jelly 300 mg, Laptisor de matca proaspat 10 fiole - YongKang

Compozitie/fiola de 10 ml:

Laptisor de matca proaspat/Royal Jelly - 300mg, sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza (izoglucoza), apa purificata.

Royal Jelly (laptisor de matca) reprezinta secretia valoroasa a glandelor salivare ale albinelor lucratoare. Este o substanță extrem de nutritivă care a fost utilizată în medicina naturista de ani de zile. Ingredientul principal al fiolelor de Royal Jelly este laptisorul de matca proaspat (300mg). Lăptișorul de matcă conține: aminoacizi, substanțe lipidice, inclusiv acizi grași saturați și nesaturați, fosfolipide, ceruri, acizi organici, în principal acid piruvic și lactic, și zaharuri. Vitaminele sunt B3 (niacină), inozitol, acid folic, vitamine B. În lăptișorul de matcă există și macro și microelemente: cupru, magneziu, potasiu, fosfor, fier, mangan, sulf, zinc, nichel, siliciu și cobalt. Lăptișorul de matcă este o sursă naturală de acetilcolină și acid hidroxidecanoic 10-HDA, care se găsește numai în lăptișorul de matcă. 

Beneficii:

  • susține sistemul imunitar
  • hrănește corpul, îmbunătățește starea pielii și a părului
  • ajută la ameliorarea simptomelor răcelii, are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene
  • are proprietati antioxidante
  • îmbunătățește starea de spirit și concentrarea,
  • întărește sistemul nervos.

Mod de utilizare:

Se administreaza oral, cate 1-2 fiole de 1-2 ori pe zi. Produsul este recomandat numai pentru adulti, a se administra inainte de micul dejun si/sau cina.

Contraindicatii:

Royal Jelly - laptisor de matca este contraindicat/ nerecomandat persoanelor alergice la produsele stupului/apicole. A se evita in timpul sarcinii si alaptarii.Daca sunteti alergic la intepatura de albina, nu inseamna ca nu puteti lua Royal Jelly. Totusi, orice produs al albinelor poate deveni alergenic la indivizii succetibili.

A se administra cu prudenta de catre persoanele cu diabet.

Royal  Jelly fiole buvabile - este un produs natural, netoxic si inofensiv pentru corpul uman.

Prezentare:

10 fiole buvabile (de baut) a 10 ml fiecare.

Producator: YongKang International Trade Co Ltd China

Yong Kang
Fisa tehnica
Beneficii:
sustine sistemul imunitar
Compozitie:
Royal Jelly (laptisor de matca)
Mod de prezentare:
10 fiole buvabile a 10 ml fiecare
Producator:
YongKang International Trade Co Ltd China
Ultima actualizare:
21.07.2021

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.