Ginkgo Biloba 10 fiole, Yong Kang

Ginkgo Biloba 10 fiole, Yong Kang

Ginkgo Biloba 10 fiole, Yong Kang Memorie & Concentrare. Extractul de Ginkgo Biloba este un remediu natural cu efect pozitiv in tulburarile psiho-comportamentale ale varstnicilor (manifestate prin tulburari de memorie, de concentrare si oboseala), ameteli, tiuit in urechi (acufene), cefalee (atunci cand au fost eliminate de catre medic alte complicatii). Este utilizat atunci cand mainile si picioarele sunt reci, in durerile de la nivelul gambei (crampe musculare) provocate de o circulatie locala deficitara. Mod de administrare: O data sau de doua ori pe zi cate una sau doua fiole. Se poate amesteca continutul fiolei cu suc de fructe, apa, lapte sau alte bauturi nealcolice. Mod de prezentare: Cutie cu 10 fiole a 10ml / fiola Ginkgo Biloba extract lichid 10 fiole Pro ...

15,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ginkgo Biloba fiole, Memorie & Concentrare

Extractul de Ginkgo Biloba este un remediu natural cu efect pozitiv in tulburarile psiho-comportamentale ale varstnicilor (manifestate prin tulburari de memorie, de concentrare si oboseala), ameteli, tiuit in urechi (acufene), cefalee (atunci cand au fost eliminate de catre medic alte complicatii). 

Este utilizat atunci cand mainile si picioarele sunt reci, in durerile de la nivelul gambei (crampe musculare) provocate de o circulatie locala deficitara. 

Mod de administrare

o data sau de doua ori pe zi cate una sau doua fiole. 

Se poate amesteca continutul fiolei cu suc de fructe, apa, lapte sau alte bauturi nealcolice. 

Mod de prezentare

cutie cu 10 fiole a 10ml / fiola Ginkgo Biloba extract lichid 

Producator

Yong Kang

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.