Spumant de baie cu eucalipt 500 ml Herbamedicus

Spumant de baie cu eucalipt, 500 ml, Herbamedicus

Spumant de baie cu eucalipt un produs Herbamedicus (Germania), cu beneficii reale pentru piele, oferind totodata o senzatie de relaxare a sistemului respirator.

10,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Spumant de baie cu eucalipt, 500 ml, Herbamedicus

Spumant de baie cu Eucalipt, planta medicinale cu efcte benefice asupra intregului sistem respirator datorita extractului din frunze de Eucalipt atat de bine cunoscut in medicina traditionala de sute de ani.

Extractele si uleiurile din Eucalipt au beneficii reale pentru ingrijirea pielii si oferind totodata o senzatie de relaxare a sistemului respirator.

Eucaliptul din compozitia acestui spumant ofera placerea unei bai placute, senzatie de incalzire, este foarte aromat si ingriijeste delicat pielea.

Relaxează și calmează corpul și spiritul.

Mirosul de eucalipt alunga țânțarii și insectele.

Produs fabricat in Germania

A se feri de contactul cu ochii.

Dozaj: se amesteca 1-2 capace la o baie

Prezentare: 500 ml

Eucalipt proprietati si beneficii:

Eucaliptul este un copac cu frunze verzi cu crestere rapida, originar din Australia. Ca ingredient eucaliptul, este utilizat pentru a reduce simptomele tusei, racelilor si congestiei. 

De asemenea, este utilizat in creme si unguente menite sa amelioreze durerile musculare si articulare.

Uleiul care provine din arborele de eucalipt este folosit ca antiseptic, si ca ingredient in produse cosmetice, ca aromatizant, in preparate dentare si in solventi industriali.

Stilurile de medicina chinezesti, indiene ayurvedice, grecesti si alte state europene au incorporat-o in tratamentul unei serii de afecțiuni de mii de ani.

Exista peste 400 de specii diferite de eucalipt. Eucalyptus globulus , cunoscuta si sub numele de Guma albastra, este principala sursa de ulei de eucalipt folosita la nivel global.

Frunzele sunt distilate cu abur pentru a extrage uleiul, care este un lichid incolor cu un parfum puternic, dulce, lemnos. 

Frunzele contin flavonoide și taninuri; flavonoidele sunt antioxidanti pe baza de plante , iar taninurile pot ajuta la reducerea inflamatiei.