Ginkgo Biloba, 30 capsule 376 mg, Yong Kang

Ginkgo Biloba, 30 capsule 376 mg, Yong Kang

Ginkgo Biloba, 30 capsule 376 mg, Yong Kang Prospect Ginkgo Biloba capsule contine extract de Ginkgo Biloba 300 mg, tratament adjuvant cu recomandari in: circulatie, memorie, sustine sistemul nervos si activitatea sexuala. Extractul din frunze de Ginkgo Biloba contribuie la: mentinerea capacitatii de memorare si concentrare; functionarea normala macro si microcirculatiei (periferica, cardiaca si cerebrala). Ginkgo Biloba extractum capsule este un supliment alimentar produs de Yong Kang (China). Mod de administrare: Capsulele de Ginkgo Biloba se administreaza oral, o data sau de doua ori pe zi cate una sau doua capsule (nu mai mult de patru capsule pe zi). Ingrediente capsula (376 mg), extract din frunze de Ginkgo Biloba 300 mg, gelatina. Prezentare: flacon 30 capsule. Producator Yong Kang

9,10 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ginkgo Biloba capsule, prospect, pret, Yong Kang

Ginkgo Biloba, 30 capsule 376 mg, Yong Kang

Prospect Ginkgo Biloba capsule contine extract de Ginkgo Biloba 300 mg, tratament adjuvant cu recomandari in: circulatie, memorie, sustine sistemul nervos si activitatea sexuala.

Extractul din frunze de Ginkgo Biloba contribuie la:

mentinerea capacitatii de memorare si concentrare;

functionarea normala macro si microcirculatiei (periferica, cardiaca si cerebrala).

Ginkgo Biloba extractum capsule este un supliment alimentar produs de Yong Kang (China).

Mod de administrare:

Capsulele de Ginkgo Biloba se administreaza oral, o data sau de doua ori pe zi cate una sau doua capsule (nu mai mult de patru capsule pe zi).

Ingrediente capsula (376 mg), extract din frunze de Ginkgo Biloba 300 mg, gelatina.

Prezentare: flacon 30 capsule.

Producator:

Yong Kang

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.