PETROLE HAHN SAMPON ANTIMATREATA PAR GRAS

Petrole Hahn sampon antimatreata par gras, 250 ml

Petrole Hahn, Sampon antimatreata par gras. Contine o doza optima de substante active care combat rapid matreata si confera parului de 2 ori mai multa suplete si vigoare. Pro-vitamina B5 este asociata cu 3 uleiuri esentiale de citrice, a caror selectionare a fost realizata datorita calitatilor lor deosebite in tratarea parului: portocala are efect hidratant, in timp ce lamaia protejeaza, iar bergamota hraneste firele de par. Actioneaza asupra radacinii, indeparteaza excesul de sebum, revitalizeaza parul redandu-i forta si elasticitatea. Rezultate: tonifica radacina firului de par, inlatura rapid matreata, transpiratia si celelalte impuritati, eficacitate durabila. Prezentare 250 ml Petrole Hahn, Sampon antimatreata par gras. Producator Eugene Perma Franta

18,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Petrole Hahn, Sampon antimatreata par gras

Contine o doza optima de substante active care combat rapid matreata si confera parului de 2 ori mai multa suplete si vigoare. Pro-vitamina B5 este asociata cu 3 uleiuri esentiale de citrice, a caror selectionare a fost realizata datorita calitatilor lor deosebite in tratarea parului: portocala are efect hidratant, in timp ce lamaia protejeaza, iar bergamota hraneste firele de par. Actioneaza asupra radacinii, indeparteaza excesul de sebum, revitalizeaza parul redandu-i forta si elasticitatea. 

Rezultate: 

  • - tonifica radacina firului de par 
  • - inlatura rapid matreata , transpiratia si celelalte impuritati 
  • - eficacitate durabila 

Prezentare: 250 ml Petrole Hahn, Sampon antimatreata par gras 

Producator:

Petrole Hahn din Franta

Alege, comanda produse PETROLE HAHN de la SamDistribution.ro. Magazin online, distribuie in farmacii, plafare si magazine naturiste toata gama de produse Petrole Hahn la preturi de depozit!  Foloseste pentru ingrijirea parului produse naturale, sampon sau balsam din gama PETROLE HAHN. Produse eficiente impotriva matretii, combate caderea parului, revitalizeaza si reda elasticitatea firelor de par. Incearca-l si tu iar parul tau iti va multumii!

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.