Gel cu extract de vita de vie rosie, 250 ml, Botanis

Gel cu extract de vita de vie rosie, 250 ml, Botanis

Gel cu extract natural de vita de vie rosie este indicat pentru ingrijirea si masarea talpilor si picioarelor obosite, marind circulatia sanguina periferica. Combinatia deosebita a substantelor active, impreuna cu extractul natural de vita de vie rosie, actioneaza puternic, comferind vitalitate, prospetime si sanatate picioarelor. Se recomanda masajul usor cu miscari circulare a zonelor obosite si reci. Gelul cu extract de vita de vie rosie este un produs marca Botanis fabricat de Glancos GmbH Germany. Gelul contine extracte naturale de vita de vie rosie, alcool denat, apa, carbomeri, glicol propilen, ulei de brad siberian, alantoina, polisorbat 20, hidroxid de sodiu, metilizotiazolinona, metilciozotiazolinona, fenoxietanol, metilparaben, etilparaben, butilparaben si limonen.

10,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Gel extractde vita de vie rosie (picioare obosite si reci, varice) 

Gel cu extract de vita de vie rosie este indicat pentru ingrijirea si masarea talpilor si picioarelor obosite si reci, varice, marind circulatia sanguina periferica.

Gel cu extract de vita de vie rosie beneficii: recomandat in cazul picioarelor umflate si obosite, imbunatatirea circulatiei periferice (picioare grele si reci, varice), tonifiant venos.

Combinatia deosebita a substantelor active, impreuna cu extractul natural de vita de vie rosie, actioneaza puternic, comferind vitalitate, prospetime si sanatate picioarelor.

Se recomanda masajul usor cu miscari circulare a zonelor obosite si reci. Gelul cu extract de vita de vie rosie este un produs marca Botanis fabricat de Glancos GmbH Germany. 

Gelul contine extracte naturale de vita de vie rosie, alcool denat, apa, carbomeri, glicol propilen, ulei de brad siberian, alantoina, polisorbat 20, hidroxid de sodiu, metilizotiazolinona, metilciozotiazolinona, fenoxietanol, metilparaben, etilparaben, butilparaben si limonen.

Prezentare: 250 ml