Gel cu extract de Gheara Matei, 250 ml, Crevil

Gel cu extract de Gheara Matei, 250 ml, Crevil

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Gel cu extract de Gheara Matei Crevil

Extractul de Gheara Matei cu proprietățile sale calmante și antioxidante, protejează și îngrijește pielea fiind cel mai comun si folosit in medicina traditionala peruana in inflamatii, probleme articulare, rani si artite. 

Cel mai activ alcaloid ce stimuleaza imunitatea se crede a fi Isomerul A, care actioneaza ca un anti-oxidant pentru si creste imunitatea pentru a proteja corpul de radicalii liberi.  

Potrivit pentru: 

  • Durere articulară și inflamație, artrită, gută etc. / 
  • Iritația și inflamația pielii 

Proprietăți antiinflamatoare, calmante și antioxidante. 

Lasă pielea moale și suplă. 

pH neutru. 

Testat dermatologic. 

Mod de utilizare: 

De 2-3 ori pe zi masati prim miscare circulară zona cu probleme până când gelul este complet absorbit în piele.

Produs in - Germania 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.