Emocalm cu Valeriana pachet

Emocalm cu Valeriana (Pachet 2 cutii), Dacia Plant

Emocalm cu Valeriana (Pachet 2 cutii), Dacia Plant din plante atent selectionate, poate fi folosit si de catre adolescentii cu depresie sau anxietate. Sustine calmul si la relaxarea optima!

35,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Emocalm cu Valeriana (Pachet 2 cutii), Dacia Plant

Emocalm cu Valeriana (Pachet 2 cutii), Dacia Plant din plante atent selectionate, poate fi folosit si de catre adolescentii cu depresie sau anxietate. Sustine calmul si la relaxarea optima!

Emocalm cu Valeriana 2 la pret de 1 este un produs Dacia Plant recomandat in tratamentele pentru anxietate, depresie, stres sau atacuri de panica. 100% natural fara dependenta sau somnolenta, contribuie la stapanirea emotiilor, eliminarea senzatiilor de nod in gat. 

De ce Emocalm comprimate de la Dacia Plant?

Plante atent selectionate, concentrate in extracte standardizate de inalta calitate, ce au dus la obtinerea celor mai puternice si eficiente comprimate de pe piata.

  • Garanteaza o eficienta constanta in anxietate, depresie, tulburari de panica.
  • Pastreaza calitatea ingredientelor active din plante.
  • Contin cantitati optime de substante active pentru un efect imediat si de durata.

Actiuni:

  • anxiolitic
  • antidepresiv
  • stabilizant psiho-emotional

Indicatii:

  • tensiune nervoasa; anxietate,depresii, insomnii; tulburari emotionale, nervozitate;
  • tulburari afective; nevroze, ticuri nervoase,atacuri de panica;
  • convulsii febrile, contractii spasmodice nervoase; afectiuni cardiovasculare care apar pe fond nervos; tremuraturi de diverse etiologii; stres, tulburari psihomotorii si psihosomatice.

Mod de administrare

  • Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi. 
  • Copii intre 5 si 15 ani: cate 1/2 de comprimat de 3 ori pe zi. 

In cazul administrarii de lunga durata se recomanda o pauza de 3 saptamani la fiecare 3 luni.

Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei. 

Comprimatele se inghit cu apa. in caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Ingrediente

roinita (Melissa officinalis), parti aeriene (100 mg); sunatoare (Hypericum perforatum), parti aeriene (100 mg); lavanda (Lavandula angustifolia), extract hidroalcoolic 10:1 din flori (50 mg); valeriana (Valeriana officinalis), extract hidroetanolic cu 0,3% acizi valerianici din radacini (25 mg); ulei esential de portocal (Citrus sinensis) (5 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930112191

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa