Colagen si Acid Hialuronic Forte, 30 capsule, Interherb
La reducere!

Colagen si Acid Hialuronic Forte, 30 capsule, Interherb

Suplimentul alimentar Colagen si Acid Hialuronic Forte de la Interherb, ajuta la reducerea semnificativa a ridurilor superficiale de expresie si la regenerarea celulara.

30,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
3 29,00 RON Pana la 3,00 RON
 In stoc
 

 

 

Colagen si Acid Hialuronic Forte, Interherb - 30 capsule

Suplimentul alimentar Colagen si Acid Hialuronic Forte de la Interherb, ajuta la reducerea semnificativa a ridurilor superficiale de expresie si la regenerarea celulara.

Pielea aste alcatuita 75% din colagen. Utilizarea produselor evoluate INTERHERB "Colagen si Acid hialuronic Forte si Clasic" prin componentele lor protejeaza integritatea pielii, parului si unghiilor impiedicand deteriorarea acestora.

Care sunt beneficiile Colagen si Acid Hialuronic Forte?

  • Crește rezistența unghiilor si a parului prin prevenirea fragilității.
  • Poate îmbunătăți sănătatea pielii
  • Ajuta la ameliora durerile articulare
  • Contribuie la prevenirea pierderilor osoase
  • Poate crește masa musculară
  • Sustine sănătatea inimii

Colagenul este factorul esential de legatura intre proteinele diferitelor structuri ale tegumentului. 

Actiunea razelor solare, a poluatorilor atmosferici cat si consecintele imbatranirii pielii indiferent de sex diminueaza productia de colagen si in consecinta apare imbatranirea si deteriorarea pielii cu aparitia ridurilor, scaderea mobilitatii articulare datorita diminuarii masei osoase. 

Se cunosc 27 de tipuri diferite de colagen, proteina esentiala a tesutului conjunctiv. 

  • Tipul I de colagen se gaseste la nivelul tegumentelor, tendoanelor si oaselor. 
  • Tipul II il gasim la nivelul muschilor. 

Structura pielii e reprezentata de fibroblaste, elastina si acidul hialuronic raspunzator de hidratarea corespunzatoare a tegumentului. Cantitatea si calitatea acestora influenteaza aspectul si calitatea tegumentelor. 

Pielea faciala a persoanelor tinere este matasoasa, moale si fina. 

Pielea varstnicilor este dependenta de modificarea compozitiei epidermului si dermului. 

Pielea tanara: cuticula,epiderma,derma,hipoderma. 

Pielea imbatanita: elastina,c olagen, celule grasoase, musculatura. 

Concentratia de colagen scade semnificativ cu inaintarea in varsta si in consecinta apare imbatranirea si subtierea pielii. Fibrele elastice isi pierd integritatea iar concentratia lor la nivelul epidermei si dermei scade semnificativ. Ca urmare, apar ridurile iar elasticitatea pielii devine semnificativ redusa. 

Cu trecerea anilor acidul hialuronic din compozitia dermului si epidermei scade cantitativ si calitativ iar pielea isi modifica hidratarea si luminozitatea. Colagenul este responsabil de elasticitatea pielii iar acidul hialuronic de gradul ei de hidratare. 

Putem spune ca produsele pe baza de colagenul au un rol deosebit de important in organismul nostru, pentru structura tegumentelor si oaselor. 

Cu inaintarea in varsta scaderea concentratiei de colagen si acid hialuronic pe de o parte iar actiunea nociva a razelor solare si a poluantilor pe de alta parte necesita aport de colagen si acid hialuronic pentru a preveni aparitia ridurilor si a facilita mentinerea prospetimii si a hidratarii pielii. 

Colagenul, acidul hialuronic si complexele libere de aminoacizi sunt usor absorbabile si cu capacitate mare de actiune. 

Produsii bioactivi contribuie la mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii si a mobilitatii musculare. in produsul INTERHERB " Colagen si acid hialuronic Extra de infrumusetare principiile active din rodie si polifenolii din struguri cat si oligoelementele antioxidative (seleniu, zinc, cupru) respectiv vitamina B2 protejeaza impotriva stresului oxidativ. 

Mentinerea integritatii parului, pielii si unghiilor este asigurata de seleniu, zinc, cupru si in oarecare masura de vitamin B2 si B3. Produsul INTERHERB MAN Colagen si acid hialuronic cu o formula speciala se adreseaza barbatilor prin suplimentarea de cupru,zinc si vit.C contribuind la mentinerea tineretii si a barbatiei. 

Colagen si Acid Hialuronic Forte - Continut ridicat de ingrediente active pentru o piele mai frumoasa!

Colagenul este o proteina complexa, un schelet indispensabil al structurii pielii. 

Radiatiile solare, poluarea aerului si procesele de imbatranire incetinesc productia de colagen indiferent de sex, cu semne vizibile la structura pielii si a cartilajului osos. 

Produsul nostru contine colagen, acid hialuronic si vitamina C, care sunt usor de folosit pentru organism. 

Acidul hialuronic este un material de constructie pentru cartilaje. 

Vitamina C contribuie la formarea corespunzatoare a colagenului si, prin urmare, pentru a mentine starea si functia normala a pielii. 

Ingredientul activ este o substanta de inalta puritate, colagen foarte eficient si extract de acid hialuronic. 

Cele mai semnificative utilizari ale colagenului sunt de a ajuta la sustinerea sanatatii pielii si la reduce aspectul liniilor fine si a ridurilor. 

Alte beneficii ale colagenului includ sanatatea parului si a unghiilor, sanatatea articulatiilor, recuperarea ranilor si sanatatea dentara. 

Colagenul are in mod obisnuit forma de fibrila lunga, in special in tesuturile fibroase conjunctive, cum ar fi ligamentele, pielea si tendoanele. 

Tipurile suplimentare de tesut care contin colagen includ oasele, cartilajul, vasele de sange, corneea, intestinele si dintii. Colagenul este, de asemenea, o componenta primara a endomysiului, un strat de tesut conjunctiv in muschi. 

Acesta reprezinta cel putin un procent din greutatea tesutului muscular in general, desi aceasta cifra creste la sase la suta pentru muschii tendinosi. 

Ingrediente / tableta Colagen si Acid Hialuronic Forte:

  • Extract de colagen, vitamina C (acid ascorbic), extracte de acid hialuronic, CRESTERI (celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu, hidroxipropil metil celuloza) inhibitori antiaglomeranti (talc, stearat de magneziu, polietilenglicol), coloranti (titan dioxid de carbon, rosu carmin). 
  • Ingredient activ / zilnic (1 comprimat Colagen si Acid Hialuronic Forte): 
  • Colagen: 500,0 mg Vitamina C: 200,0 mg RDA *: 250% Acid hialuronic: 50,0 mg RDA *: 

Valoarea de referinta recomandata zilnica pentru adulti. 

Administrare:

Consumul sugerat 1 comprimat pe zi de colagen si acid Hialuronic Forte 

Marca: Interherb

Interherb
5999542643248

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.