Omega 3 1400, 30 capsule, Doppelherz
La reducere!

Omega 3 1400, 30 capsule, Doappelherz

Supliment alimentar Omega 3 1400, 30 capsule, Doappelherz din ulei de pește concentrat, ce contribuie la buna funcționare a inimii. Uleiul de peste reprezinta una dintre sursele cele mai bogate in acizi grasi polinesaturati

21,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Omega 3 1400, 30 capsule, Doppelherz

Supliment alimentar Omega 3 1400, 30 capsule, Doappelherz din ulei de pește concentrat, ce contribuie la buna funcționare a inimii. Uleiul de peste reprezinta una dintre sursele cele mai bogate in acizi grasi polinesaturati.

Doppelherz Omega 3 1400 are in compozitia sa acizii grasi polinesaturati EPA si DHA, care nu pot fi produsi de catre organism si trebuie sa ajunga in interiorul acestuia prin alimentatie, dar au un rol vital pentru buna functionare a inimii, creierului, ochilor si a intregului organism uman. 

In special datorita acestui aspect, se recomanda sa includeti pestele din ape reci in alimentatia de zi cu zi. 

Chiar si asa, cantitatea optima de acizi grasi polinesaturati pe care o necesita organismul nu este atinsa intotdeauna de toate persoanele. Dezechilibrul nivelului de Omega 3 din organism poate genera o scadere a capacitatii de evacuare a colesterolului din organism sau poate duce la "deranjarea" structurii membranelor neuronale (ex. tulburari de somn sau de comportament). De asemenea, acesta mai poate deregla si metabolismul eicosanoizilor, care poate genera un risc sporit de afectiuni cardiovasculare sau inflamatorii.

Produsul Doppelherz Omega 3 1400 are in compozitie o cantitate sporita de ulei de peste extrem de calitativ (si din punct de vedere al concentratiei). Acesta este ajutor pentru reechilibrarea nivelului de acizi grasi Omega 3 din interiorul organism. 

Functia optima a inimii este imbunatatita odata cu consumul zilnic de 250 de mg acizi grasi Omega 3 DHA si EPA. In plus, de asemenea, consumul zilnic a 250 de mg de DHA este esential pentru pastrarea vederii optime, dar si a functiei optime a creierului. 

Produsul Omega 3 1400 are in compozitia sa 1400 mg ulei de peste, care are o concentratie excelenta de 35% acizi grasi polinesaturati Omega 3. Capsulele Doppelherz Omega 3 nu contin miros sau gust de peste, sprijinind suplimentarea organismului cu necesarul de acizi grasi vitali pentru functionarea optima a organismului.

Beneficiile suplimentului Omega 3 1400:

  • -produsul are in componenta o doza sporita de acizi grasi polinesaturati, care contin o formula mai concentrata. Acizii provin din peste.
  • -contine 35% acizi grasi polinesaturati, iar datorita acestui aspect Omega 3 1400 aduce in organism o cantitate sporita din acestia fata de majoritatea produselor rivale de pe piata.
  • -o capsula de Doppelherz Omega 3 1400 genereaza in organism 485 mg  de acizi grasi Omega 3, din care 190 mg DHA si 285 mg EPA.
  • -formula produsului este fortificata de vitamina E, pe care o are in compozitie in proportie de 20%, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Compozitie Omega 3 1400 Doppelherz:

Produsul Omega 3 1400 are in compozitie 1400 mg de ulei de peste, dintre care 485 mg de acizi grasi poli nesaturati (190 DHA, 285 EPA).

De asemenea, contine 20 de mg de vitamina E.

ADMINISTRARE:

Este recomandat consumul unei capsule de Doppelherz Omega 3 pe zi, in timpul mesei, nemestecata, alaturi de o cantitate suficienta de lichid. 

PREZENTARE:

O cutie contine 30 de capsule Doppelherz Omega 3 1400

Data ultimei actualizari: 20-04-2022 

4009932007466

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.