9 Vita Multivitamine 100 drajeuri

9 Vita Multivitamine 100 drajeuri

9 Vita multivitamine comenzi online pe Samdistribution.ro la pret mic. Cumpara 9 vita drajeuri, multi vitamine si minerale, suplimente alimentare ieftine de la Plafar, depozit, magazin online de produse naturiste Sam Distribution

14,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

9 Vita Multivitamine 100 drajeuri

Descriere: 9 Vita multivitamine, 100 drajeuri de la CO & CO.

Multivitamine drajeuri (supliment alimentar).

Vitaminele sunt substante importante, esentiale pentru mentinerea normala a starii de sanatate. Aceste substante ajung in corpul omenesc odata cu alimentele. 

Aportul insuficient de vitamine si minerale in dieta zilnica, absorbtia deficitara in tractul digestiv sau situatii specifice de activitate metabolica crescuta (sarcina, alaptare, efort fizic crescut, etc.), pot duce cu usurinta la simptomele unui deficit vitaminic. 

9 Vita drajeuri este un preparat multivitaminic, continand un grup selectionat de vitamine in proportii adecvate pentru utilizarea lor in organism. Desi fiecare vitamina are propriul sau efect fiziologic, impreuna au un efect sinergic. 

De aceea, acest supliment alimentar este recomandat ca tonic general varstnicilor, in perioadele de convalescenta, in sarcina sau alaptare, copii,persoanelor ce lucreaza in conditii dificile (temperaturi ridicate sau frig extrem) si sportivilor. 

Compozitie

Fiecare drajeu contine :

Vitamina A 2500 UI 100 

Vitamina B1 2 mg 125 

Vitamina B2 1 mg 58,8 

Vitamina B6 0,5 mg 25 

Vitamina C 30 mg 50 

Vitamina D 400 UI 100 

Vitamina E 1 mg 5 

Niacina (Vit PP) 10 mg 66,6 

Calciu Pantotenat 1 mg 10

Mod de administrare: 1 drajeu / zi 

Recomandari: 

A nu se lasa la indemana copiilor mici. 

A nu se depasi doza zilnica recomandata. 

A nu se folosi dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj. 

9 Vita nu inlocuieste un regim alimentar variat. Atentie: datorita continutului in vitamina B2, urina se poate colora usor in galben. Prezentare: flacon cu 100 drajeuri 

Conditii de pastrare: Flaconul se pastreaza inchis, la loc uscat si rece. 

Producator: Jiangsu Medicine&Health Products IMP/EXP(GROUP) Corp.China 

Importator: Co & CO 

Comanda 9 Vita multivitamine 100 drajeuri , un produs CO&CO Consumer disponibil pentru comenzi online la preturi mici pe Samdistribution.ro in categoria "Multiminerale & vitamine.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.