Tinctura de Branca Ursului, Dacia Plant 

Tratamente naturiste Dacia Plant, afrodisiace naturale pentru barbati si femei

Tinctura de Branca Ursului, 50 ml, Dacia Plant, face parte din categoria : Afrodisiace naturale pentru barbati.

Tinctura de Branca Ursului, Dacia Plant, 50 ml, Prospect

Este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele si radacina plantei Heracleum sphondylium. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. 

Indicata in: -Impotenta, - normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei - imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului - reducerea starilor de oboseala, epuizare si surmenaj - imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului. 

Precautii: Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica). Contraindicatii: Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica si ciroza hepatica. Sarcina, alaptare, alergie la branca-ursului, tratamente care nu permit consumul de alcool. Administrare: Intern: Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Se recomanda administrarea produsului pe perioade de minim 30 de zile. Ingrediente: Apa purificata, alcool etilic 50% vol., branca-ursului (Heracleum sphondylium) - radacini, seminte (15%). 

Raport planta/alcool etilic 1:6,7. Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali. 

Prezentare: 50 ml Tinctura de Branca Ursului, 50 ml ,Dacia Plant 

Producator: Dacia Plant

Recently added our store

S-ar putea sa-ti placa

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.