Tinctura de Branca Ursului, 200 ml, Dorel Plant

Tinctura de Branca Ursului, 200 ml, Dorel Plant

Tinctura de Branca Ursului, 200 ml, Dorel Plant Tinctura de Branca Ursului, este un produs Dorel Plant, ce contine radacina de Branca Ursului, solutie hidroalcoolica si apa.Tinctura de Branca ursului este un afrodisiac, tonic general ( nervos, digestiv ), util in impotenta, frigiditate, sterilitate la femei si barbati, menopauza prematura, insuficienta ovariana, un stimulent al imunitatii locale la nivel genital si renal.Tinctura de Branca ursului ingrediente active: Radacina de Branca ursului 20%,Solutie hidroalcoolica alcool 96 :apa 1:2,80% Mod de administrare:1 lingurita de trei ori pe zi inainte de mesele principale, se poate dilua cu ceai sau putina apa.Contraindicatii si precautii: A nu se lua cu antibioticA nu se depasii doza zilnica recomandataA nu se lasa la indemana copii ...

19,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Tinctura de Branca Ursului, 200 ml, Dorel Plant


Tinctura de Branca Ursului, este un produs Dorel Plant, ce contine radacina de Branca Ursului, solutie hidroalcoolica si apa.
Tinctura de Branca ursului este un afrodisiac, tonic general (nervos, digestiv), util in impotenta, frigiditate, sterilitate la femei si barbati, menopauza prematura, insuficienta ovariana, un stimulent al imunitatii locale la nivel genital si renal.
Tinctura de Branca ursului ingrediente active:
Radacina de Branca ursului 20%, Solutie hidroalcoolica alcool 96°: apa 1:2, 80%
Mod de administrare: 1 lingurita de trei ori pe zi inainte de mesele principale, se poate dilua cu ceai sau putina apa.
Contraindicatii si precautii:
A nu se lua cu antibiotic. A nu se depasii doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita produsul inainte de consum
Prezentare: 200 ml
Producator: Dorel Plant

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa