Branca Marelui Urs, 60 comprimate, Herbagetica

Branca Marelui Urs, 60 comprimate, Herbagetica

Cumpara Branca Marelui Urs Herbagetica de la SamDistribution.ro adjuvant pentru potenta. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

29,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Branca Marelui Urs, 60 comprimate, Herbagetica, Potenta

Branca ursului capsule - sustine glanele sexuale

Branca Marelui Urs este un supliment alimentar Herbagetica, remediu natural, adjuvant pentru potenta, poate fi utilizat ca afrodisiac, pentru libidou scazut, infertilitate la barbati si pentru a evita imbatranire prematura. 

Branca Marelui Urs are in compozitie cele mai bune plante medicinale pentru potenta: pulbere din varfuri de Branca Ursului (Heracleum sphondylium) 175 mg, Coltii babei (Tribulus terrestris) 119 mg, pulbere din radacina de ginseng chinezesc (Panax ginseng) 28 mg, pulbere din radacina de Urzica (Urtica dioica) 28 mg si pulbere din radacina de Zmeur (Urtica dioica) 31,25mg. Branca Marelui Urs este un tonic sexual 100% natural, tratament adjuvant in impotenta vasculara, psihica, hormonala, contribuie la cresterea libidoului, imbunatateste calitatea spermei 

Actiuni: sustine functionarea normala a glandelor sexuale, contribuie la irigarea normala a regiunii pelviene cu efect asupra erectiei si a calitatii actului sexual, ajuta la mentinerea motilitatii normale a spermatozoizilor, vasodilatator genital, tonic psihic, creste concentratia spermatozoizilor, stimuleaza secretia endocrina si exocrina a testiculelor, hipotensor. 

Se utilizeaza ca adjuvant in

Impotenta vasculara, hormonala, psihica, infertilitate la barbati, Andropauza prematura, imbatranire prematura, deficit de testosteron la barbati.

Compozitie: Pulbere din varfuri cu seminte de Branca ursului (Heracleum sphondylium) 175 mg;  extract hidroalcoolic 15-20:1 din pari aeriene deGhimpe (Tribulus terrestris), cu 40% saponine, 119 mg; pulbere din radacina de Urzica (Urtica dioica)  28 mg; pulbere din radacina de Ginseng chinezesc (Panax ginseng) 28 mg; capsula (gelatina). 

Administrare: Cate 2 capsule, de 3-4 ori pe zi, in perioade de maxim 2 saptamani. 

Informatiile oferite sunt exemplificative, se recomanda sfatul medical sau citirea prospectului in intregime pentru detalii complete, deoarece rezultatele pot varia in functie de mai multi factori etc 

Contraindicatii: Interzis sportivilor 

Nu se administreaza copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Precautiitii: A se administra cu prudenta in caz de hipotensiune arteriala si afectiuni urinare si ale prostatei 

Prezentare: 60 comprimate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: