Tinctura de Branca Ursului, Dacia Plant - 200 ml

Tinctura de Branca Ursului, Dacia Plant - 200 ml

Supliment alimentar Tinctura de Branca Ursului, Dacia Plant - 200 ml utilizat ca reglator al activitatii nervoase, tonic general si tonic digestiv.

33,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Tinctura de Branca Ursului, Dacia Plant - 200 ml

Supliment alimentar Tinctura de Branca Ursului, Dacia Plant - 200 ml utilizat ca reglator al activitatii nervoase, tonic general si tonic digestiv.

 Branca Ursului planta romaneasca nr 1 utilizata in leacuri polulare culese din natura pentru Fertilitate, Potenta si Afrodisiac de Dacia Plant - producator de produse si remedii naturale.

Compozitie:

Tinctura contine: branca ursului (Heracleum sphondylium) radix, semen (15%). Solventi: apa, alcool etilic 50% vol. Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali. 

Produs vegetal contine: ulei esential (1,5-2%), furanocumarine (bergapten, izobergapten, pimpinelina, izopimpinelina), sitosterol, etc. Branca Ursului (Heracleum sphondylium) fara doar si poate acest preparat este printre cele mai puternice revigorante, intineritoare si stimulente ale activitatii gonadelor cunoscute la ora actuala. 

Este un adevarat elixir contra sterilitatii masculine si feminine, menopauzei si andropauzei premature, precum si contra frigiditatii si a impotentei. 

S-a remarcat de asemenea un efect benefic al acestui remediu pentru combaterea epilepsiei la copii si adulti, in scaderea si stabilizarea tensiunii arteriale (in special la barbati), in tratarea afectiunilor reno-urinare, precum si a celor din sfera genitala. 

Iata in continuare descrise mai pe larg proprietatile farmaco-dinamice si utilizarile terapeutice ale tincturii de branca ursului. 

Actiuni: Intern, antispatic digestiv si uterin, calmant, carminativ, hipotensor foarte bun, afrodiziac intens, reglator al activitatii nervoase, stimulent al activitatii gonadelor, stimulent al imunitatii locale nespecifice (la nivel renal si genital), tonic general, tonic digestiv, vasodilatator genital. 

Indicatii Intern: impotenta hormonala si vasculara, sterilitate masculina – se ia o lingurita diluata intr-un pahar cu apa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pentru o actiune mai intensa se poate dubla doza. 

Stimuleaza secretia gonadelor, dilata vasele din zona genitala (o actiune extraordinar de importanta pentru cei la care impotenta apare pe fondul restrangerii calibrului vaselor sanguine), creste numarul spermatozoizilor si le imbunatateste motilitatea.

Adjuvant - de ajutor, utilizat ca remediu natural pentru: boli venerice (gonoree, sifilis, chlamidya etc.), anexita, metroanexita - se ia 1 lingurita de 3 ori pe zi.

Actioneaza prin amplificarea imunitatii locale si intensificare circulatiei in zona genitala. 

Branca ursului utilizata ca tratament naturist pentru anexita, de exemplu, tratamentul cu Branca ursului poate fi facut in perioada ciclului menstrual, atunci cand circulatia sanguina, care de obicei este deficitara, este mult amplificata in aceasta zona.

In amenoree, sterilitate feminina – se ia o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa de 3-4 ori pe zi. Se fac cure de minim 3 luni.

In menopauza prematura – se ia o lingurita diluata in 100 ml de apa de 3-4 ori pe zi. Se fac cure de minim 6 luni.

Pentru frigiditate – se iau 1-3 lingurite de tinctura de branca ursului, in doza unica atunci cand este nevoie. Pentru a diminua mirosul care nu este suportat de unele persoane, se adauga 10-20 de picaturi de tinctura de cardamon, scortisoara, cuisoare sau menta.

Utilizata ca remediu pentru digestie dificila, balonari frecvente insotite de colici, insuficienta renala – se ia 1 lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa, de 3-4 ori pe zi. 

Este indicata mai ales atunci cand una dintre aceste afectiuni este asociata cu o puternica devitalizare, cu oboseala, ori cu disfunctii ale gonadelor. 

Pentru combaterea afectiunilor renale se asociaza foarte bine cu tinctura de ienupar (Juniperus communis), in hipertensiune – se ia o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. 

Se administreaza in tratamente de lunga durata. 

Mod de administrare Intern; se ia de regula 1 lingurita de tinctura diluata in 100 ml (jumatate de cana) de apa, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol (eventual cu 20-30 de minute inainte de a manca). 

Vor face exceptie de la acest mod de administrare persoanele carora aportul masiv de lichide le este contraindicat (in aceste cazuri cantitatea de apa pentru diluarea tincturii va fi redusa la jumatate). 

Observatii: Tratamentul cu branca ursului se mentine in general minim 1 luna, iar pentru afectiunile cronice minim 3 luni. In cazul menopauzei premature tratamentele cu tinctura de branca ursului fac adevarate minuni. 

Efectele vor apare dupa doar o luna de tratament, timp in care veti lua zilnic cate o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pentru a-i intensifica actiunea puteti lua simultan si tinctura din seminte de marar, aceeasi cantitate. 

De mentionat ca tratamentul cu branca ursului este mult eficientizat de o dieta vegetariana cu multe cruditati. 

Spre deosebire de alte medicamente afrodiziace, branca ursului este recomandata si celor cu hipertensiune arteriala, deoarece este un hipotensor excelent. 

Este un remediu unic in flora noastra, atat prin puterea sa, cat si prin complexitate actiunii sale. Totusi, puterea sa fiind foarte mare este bine sa cunoasteti si precautiile pe care trebuie sa le luati atunci cand il folositi (precautii pe care le gasiti in continuare). Ca afrodiziac feminin branca ursului este ideala, actionand simultan pe mai multe “fronturi”, stimuleaza activitate ovarelor, favorizeaza relaxarea musculaturii vaginale si uterine prin efectul sau antispastic, are un efect de reducere a anxietatii simultan cu sporirea dorintei. 

Are insa si un dezavantaj – mirosul pe care unele femei il gasesc atragator, dar majoritatea il resping vehement. Pentru a compensa acest dezavantaj adaugati una dintre tincturile mentionate mai sus la tratamentul frigiditatii. 

Precautii: Supradozarea acestui remediu produce reactii de tip alergic, vasodilatatie periferica si hipotensiune. Unele probleme de prostata manifestate sau latente pot fi activate de aceasta planta – in cazul in care apare jena la urinare, inflamatia prostatei, se va intrerupe tratamentul cu aceasta planta si se va trece la o cura cu plante pentru prostata (pufulita si ghimpe in special), dupa care se va putea relua administrarea tincturii de branca ursului. In caz de hipotensiune, aceasta planta va fi administrata impreuna cu tinctura de maghiran (Majorana hortensis), care are rol compensator pentru aceasta deficienta. Contraindicatii Planta este contraindicata femeilor gravide. 

Prezentare: 200ml 

Producator: Dacia Plant

Data ultimei actualizari: 05.10.2022

6421930210576

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa