Pansament adeziv steril, 6 cm x 8 cm, Minut

Pansament adeziv steril, 6 cm x 8 cm, Minut

Pansament adeziv steril, postoperatorii si rani, Minut, 6 cm x 8 cmPansament adeziv steril hipoalergenic poate fi utilizat pentru ingrijirea post - operatorie a plagilor cu secretie usoara, a ranilor care sangereaza dar si a ranilor usoare.Pansamentul steril se aplica pe pielea curata si uscata. Inainte de a aplica pansamentul steril (plasturele), curatati rana si uscati zona din jur.Pansamentul steril - Minut, confera o prindere solida si o permeabilitate ridicata ( permite respiratia cutanata).Materialul exterioar al plasturelui (pansament) este permeabil pentru aer si vapori de apa.Pansament steril, adeziv hipoalergenic - Minut, poate fi utilizat pentru acoperirea ranilor (prevenirea contaminarii), taieturilor dupa operatie, ofera protectie ranii timp de 48 de ore.Pansament st ...

0,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
50 0,46 RON Pana la 2,00 RON
 In stoc
 

 

 

Pansament adeziv steril, postoperatorii si rani, Minut, 6 cm x 8 cm

Pansament adeziv steril hipoalergenic poate fi utilizat pentru ingrijirea post - operatorie a plagilor cu secretie usoara, a ranilor care sangereaza dar si a ranilor usoare. 

Pansamentul steril se aplica pe pielea curata si uscata. Inainte de a aplica pansamentul steril (plasturele), curatati rana si uscati zona din jur. 

Pansamentul steril - Minut, confera o prindere solida si o permeabilitate ridicata ( permite respiratia cutanata). 

Materialul exterioar al plasturelui (pansament) este permeabil pentru aer si vapori de apa. 

Pansament steril, adeziv hipoalergenic - Minut, poate fi utilizat pentru acoperirea ranilor (prevenirea contaminarii), taieturilor dupa operatie, ofera protectie ranii timp de 48 de ore. 

Pansament steril, adeziv hipoalergenic, recomandat pentru pacientii cu piele sensibila. 

Pansamentul este steril numai daca ambalajul este intact. 

A nu se folosi dupa data expirarii. 

A nu se depozita in conditii extreme de temperatura si umiditate. 

Dimensiuni: 6cm / 8cm 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa