Tonic cerebral, 200 ml, Dacia Plant

Tonic cerebral, 200 ml, Dacia Plant

Tonic cerebral, 200 ml, Dacia Plant  Produse si tratamente naturiste pentru imbunatatirea memoriei

Siropurile-Dacia Plant,sunt produse din ingrediente naturale concentrate, realizate dupa retete traditionale, imbinand cunostinte autohtone si ayurvedice cu cele mai recente studii asupra plantelor de leac, contin uleiuri esentiale care le cresc viteza de actiune, marindu-le eficienta,pot fi administrate si la copii, deoarece nu contin alcool.

Prospect Tonic Cerebral, Compozitie: Busuioc, menta, rozmarin, ginkgo biloba, roinita, ceai verde, uleiuri volatile (busuioc, menta si roinita)Indicatii: Se utilizeaza ca adjuvant in: tulburari de atentie si de memorie, pentru cresterea performantelor mentale si a puterii de concentrare, deficiente cognitive, surmenaj psihic si intele ...

14,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Tonic Cerebral, 200 ml, Dacia Plant

Produse si tratamente naturiste - Dacia Plant pentru imbunatatirea memoriei

Siropurile Dacia Plant, sunt produse din ingrediente naturale concentrate, realizate dupa retete traditionale,imbinand cunostinte autohtone si ayurvedice cu cele mai recente studii asupra plantelor de leac, contin uleiuri esentiale care le cresc viteza de actiune, marindu-le eficienta, pot fi administrate si la copii, deoarece nu contin alcool. 

Prospect Tonic Cerebral Sirop 

Compozitie: Busuioc, menta, rozmarin, ginkgo biloba, roinita, ceai verde, uleiuri volatile (busuioc, menta si roinita) 

Indicatii: Se utilizeaza ca adjuvant in: tulburari de atentie si de memorie, pentru cresterea performantelor mentale si a puterii de concentrare, deficiente cognitive, surmenaj psihic si intelectual, stari de oboseala mentala, dureri de cap ce apar pe fond nervos, migrene, stari de nervozitate, angoasa, depresii, anxietate, stres, distonii neurovegetative. 

Siropul natural TONIC CEREBRAL constituie un amestec de plante care produc o crestere energetica la nivelul scoartei cerebrale prin cresterea captarii glucozei si a oxigenului la nivel neuronal si prin crestera sintezei de ATP (acidul adenozintrifosforic reprezentand forma de stocare a energiei la nivel celular), reusind in acest mod sa produca stimularea proceselor si a functiilor cerebrale. 

Siropul Tonic cerebral este recomandat atat in cazul dificultatilor de concentrare cat si pentru a sustine performantele cerebrale in perioadele de solicitare intelectuala intensa. 

Administrare

Adulti si copii peste 14 ani: 

cate o lingura de sirop de 3-4 ori pe zi, inainte de mese. 

Copii 7-14 ani: cate o lingurita de sirop de 3-4 ori pe zi, inainte de mese. 

Contraindicatii: Diabet zaharat, sarcina, alaptare, alergie la oricare din componentele produsului. 

Prezentare: 200 ml 

Producator: Dacia Plant

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: