Ginseng tonic, 30 capsule, Sanye Intercom

Ginseng Tonic, 30 capsule, Sanye Intercom

Ginseng tonic, 30 capsule, un remediu naturist pe baza de Ginseng (Panax Ginseng) pentru: imunitate scazuta, stres, oboseala. Ginseng tonic, supliment alimentar importat din China de Sanye Intercom, forma farmaceutica capsule. Produsul are in compozitie urmatoarele ingrediente per capsula: Radacini de Ginseng (Panax Ginseng) 236 mg; radacini de Adenophor sp. 21 mg, fructe de Corn (Cornus mas) 21 mg; radacini de Achyranthes bidentata 14 mg, Poria cocos 8 mg, gelatina. Contraindicatii: contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor hipertensive, diabetice, cu infectii acute, cu sangerari masive sau cu afectiuni respiratorii severe ( astm bronsic acut). Mod de pastrare: la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

7,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Ginseng tonic, 30 capsule, Imunitate scazuta, stres, oboseala

Ginseng tonic, supliment alimentar importat din China de Sanye Intercom, forma farmaceutica capsule. Produsul are in compozitie urmatoarele ingrediente per capsula:

Radacini de Ginseng (Panax Ginseng) 236 mg; radacini de Adenophor sp. 21 mg, fructe de Corn (Cornus mas) 21 mg; radacini de Achyranthes bidentata 14 mg, Poria cocos 8 mg, gelatina.

Contraindicatii:

contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor hipertensive, diabetice, cu infectii acute, cu sangerari masive sau cu afectiuni respiratorii severe ( astm bronsic acut).

Mod de pastrare:

la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

Mod de administrare:

1-2 capsule, in priza unica, dimineata sau seara, cu 30 minute dupa masa.

Prezentare: 30 capsule ( flacon in cutie de carton).

Ginseng ( Panax Ginseng) efecte si utilizari terapeutice:

Panax ginseng contine carbohidrati activi, numiți ginsenoside, fiecare avand capacitatea de a stimula sau de a calma sistemul nervos, de a echilibra procesele metabolice, de a scadea nivelul de zahar din sange, de a imbunatati tonusul muscular si de a stimula sistemul endocrin.

Imbunatateste activitatea hormonului adrenocorticotropic (ACTH) al creierului fara a implica glandele suprarenale.

Cercetarile au aratat ca panax ginseng este eficient in menținerea și restabilirea capacitatii celulei de a funcționa - si, prin urmare, poate fi considerat util ca tratament anti-imbatranire.

Este un "adaptogen" care susține functiile organismului, reduce oboseala si creste rezistenta la stres fizic, chimic și biologic.

Alcoolismul: Reduce continutul de alcool din sange prin reducerea absorbtiei din stomac.

Boala Alzheimer: Scaderea senilitatii si imbunatatirea memoriei și concentrarii.

Reduce colesterolul LDL daunator si creste nivelurile benefice de colesterol HDL. 

Vitalitatea sexuala: Creste productia de spermatozoizi cu o scadere semnificativa a disfuncției erectile. 

Suplimentele pe baza de Ginseng - Panax ginseng ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor si bolilor. 

S-ar putea sa-ti placa