Max Sensation

Max Sensation, 4 capsule, supliment potenta

Cauti Max Sensation, sau alte suplimente, tratamente naturiste 100% naturale pentru potenta? Comanda din lista de produse a magazinului Sam Distribution.ro cele mai bune pastile pentru potenta, produse naturale si originale pe baza de plante, ajuta la inlaturarea impotentei masculine.

48,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Max Sensation, 4 capsule, supliment potenta

Max Sensation in lista cu cele mai bune pastile pentru potenta, produse 100% naturale si originale oferite de Sam Distribution.ro online.

Suplimente potenta: Max Sensation, o metoda de tratament naturist 100% natural pentru potenta pe baza de plante care poate inlatura impotenta masculina. 

In lista cu cele mai bune pastile pentru potenta, produse 100% naturale si originale oferite de Sam Distribution.ro, gasiti acum Max Sensation.

Un tratament naturist care creste performanţa barbatului in pat este Max Senzation,

Capsulele Max Senzation, un supliment alimentar pentru potenta, ofera satisfactie garantata.

Ingrediente per capsula (450 mg)

  • Epimedium Brevicornum 155 mg,
  • Astragalus Membrancaceus 45 mg
  • Panax Ginseng 85 mg,
  • Rhodiola rosea 85 mg,
  • Cinnamomum Cassia 80 mg
  • Capsula gelatina.

Mod de utilizare:

1 capsula la nevoie, cu o ora inaintea actului sexual.

Contraindicatii:

A nu se administra suplimentul alimentar pentru potenta Max Sensation, persoanelor sub 18 ani precum si persoanelor diabetice sau hipertensive fara permisiunea medicului.

Prezentare: 4 capsule pe cutie

Producator: Hong Kong Jinsha Int'l Limited Chengdu - China

Sam Distribution distribuie in farmacii produsul pentru potenta Max Sensation, iar pretul difera in functie de cantitate.

China
6422478010178

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.