UP Ultra Potenta, 8cps

UP Ultra Potenta, 8 capsule

Comanda UP Ultra Potenta, 8cps, Zurich Medical Labs, ajuta barbatii sa-si recapete increderea in fortele proprii. Pe SamDistribution.ro beneficiezi de cele mai tari preturi. 

239,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere UP – Ultra Potenta, 8cps

UP ultra potenta este un supliment alimentar conceput pentru stimularea potenței la bărbați. Acest produs unic, ajută barbatii de toate varstele sa obtina erectii puternice, pe care le pot mentine pe toată durata actului sexual, totodată ajută la intensificarea plăcerii și a orgasmului si la întârzierea ejaculării. 

Proprietati:

  • ofera satisfacție si ajuta la starea de bine 
  • ajută la redarea încrederii în forțele proprii, redarea potenței bărbaților și energiei pierdute ca urmare a stresului cotidian, frustrărilor acumulate în timp sau eșecurilor sexuale.
  • crește potența

UP ultra potenta – are mai multe beneficii intr-o singură capsulă!

Fiind un produs natural destinat cresterii si stimularii potentei, UP ultra potenta nu are efecte adverse, nu interacționează cu alte medicamente sau cu alcoolul si nu creeaza dependență. Acest supliment pentru potenta are beneficii diverse, stimulând, îmbunătățind si oferind si noi și noi senzații de plăcere celui care folosește Up, pentru că plantele din compozitia sa acționează pe toate planurile vieții sexuale. 

Efectele beneficie ale suplimentului UP ultra potenta dureaza până la câteva zile de la administrarea capsulei, ajutand la mentinerea unei stari de excitație și de sensibilitate la stimuli sexuali.

UP ultra potenta te ajută să oferi partenerei tot ce ai mai bun în materie de sex, să ai orgasme mai puternice, energie sexuală, partide multiple datorita recuperarii rapide după ejaculare.

UP ultra potenta va readuce cheful de viata tuturor barbatilor dornici sa-l incerce, transformand o erecție slabă într-o stare de ultra potență cu erecții mai puterince și ejaculare intarziata. 

Cu UP ultra potenta vei putea uita de partidele eșuate cu ejaculare prematură, de erecțiile moi și ineficiente, de problemele vechi de potență.

Compoziție:

Ginseng (Panax ginseng), Rehmannia glutinosa, Ignamă montană (Dioscorea opposita), Alpinia oxyphylla, Catină de garduri (Lycium barbarum), Scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum), Perenniporia fraxinea.

UP ultra potenta are in compozitia sa un complex de ingrediente active extrase din plante cu beneficii multipe pentru sanatate precum, ginseng, rădăcină de Rehmannia, fructe goji, scorțișoară si rizomi de ignam sălbatic care împreună ajută la combaterea in mod eficient a erecției slabe si a potenței scăzute. Ce rezultate apar? Barbatii care au utilizat aceste capsule au revenit la viata sexuala de altadata, o viață sexuală mai intensă, erecții mai ferme,  potență mai bună, ejaculări mai controlate si nu in ultimul rand orgasme mai puternice.

Contraindicații:

UP ultra potenta nu are scopul de a vindeca, preveni, sau diagnostica boli, nu înlocuiește un stil de viață sănătos, sau un regim alimentar variat. Nu lăsati la îndemâna copiilor.

Se recomanda administrarea pe stomacul gol, a unei singure capsule la nevoie, cu 45-60 de minute înainte de activitatea sexuală. Doza zilnica recomandată este 1 capsulă pe zi si nu trebuie depasita,

UP ultra potenta – eficiență maximă si administrare rapidă!

Suplimentul UP ultra potenta se distinge foarte usor printre celelalte produse de potenta, datorita modului în care este ambalat, avand o frumoasa cutie roșie sub formă de piramidă. În interiorul flaconului vei găsi 8 capsule pentru potenta maxima, pe care le vei folosi atunci cand dorești să-ți impresionezi partenera sau când vei simți că ai o erecție slabă. UP ultra potenta se poate administra la nevoie contra ejaculării premature sau sub forma unei cure de câteva luni pentru stimularea apetitului sexual, pentru o doză bună de energie în pat.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.