Pastile pentru marirea penisului Vimax, 30 capsule

Pastile pentru marirea penisului Vimax, 30 capsule

Pastile pentru marirea penisului Vimax, supliment alimentar din Canada, eficient pentru potenta, mareste dimensiunea penisului, va ajuta sa realizati erectii mai bune, mai puternice si mai complete, creste dorinta sexuala pentru a va simti barbat in pat cu partenera dumneavoastra.

143,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
2 138,00 RON Pana la 10,00 RON
 In stoc
 

 

 

Pastile pentru marirea penisului Vimax, potenta, 30 capsule

Cauti un supliment natural pentru bărbați? Incearca Vimax care mărește rezistența în pat si dorința sexuală.

Pastile pentru marirea penisului Vimax, 30 capsule, un supliment alimentar din Canada, eficient pentru potenta, mareste dimensiunea penisului, va ajuta sa realizati erectii mai bune, mai puternice si mai complete si, de asemenea, creste dorinta sexuala pentru a va simti barbat in pat cu partenera dumneavoastra.

Pastilele Vimax din Canada, sub forma farmaceutica de pastile, contin o formula cu ingrediente 100% naturale si sigure. Efectele produsului de potenta Vimax, se pot vedea in primele cateva zile de la administrare, apoi tot ce ai nevoie este sa administrezi doar o pastilă cu 30 de minute inainte de a incepe actul sexual. 

Medicii din intreaga lume recomanda cu incredere aceste pastile pentru a spori dimensiunea generala a penisului si pentru a obtine erectii puternice, mai complete si satisfacatie maxima pentru partenera ta. Ingredientele naturale din pastile Vimax, va relaxeaza muschii si impinge mai mult sange spre penis, ceea ce duce la o crestere semnificativa a dimensiunii penisului, marindu-l pana la 6 cm dupa primele cateva saptamani de la administrare. Este un produs de potenta complet sigur si s-a dovedit a fi extrem de eficient dupa ce a trecut mai multe studii clinice. Mai mult de 90% dintre bărbati au raportat rezultate excelente de marire a penisului, imbunatatind totodatai problemele de erectie, astfel barbatii vor obtine erectii mai puternice, complete, sigure si de lunga durata.

VIMAX pastile pentru potenta, poate ajuta barbatii sa imbunatateasca potenta si viata sexuala cu varsta cuprinsa intre 21 si 65 de ani. Cutia de Vimax contine 60 de comprimate.

Cum va ajuta pastilele Vimax? 

Suplimentul Vimax, cu o formula cu ingrediente naturale pe baza de plante care au fost dovedite clinic de secole ca fac minuni in domeniul produselor naturale de potenta si de marire a penisului din industria suplimentelor de potenta, astfel poate ajuta la imbunatatiatirea vietii sexuale a barbatilor. Pastilele Vimax din Canada, poate sa imbunatateasca potenta si viata sexuala a barbatilor, pentru ca pompeaza mai mult flux de sange in penis, mai poate imbunati libidoul, mai are ca rezultat o crestere a dimensiunii penisului. De asemenea, cu Vimax capsule va puteti bucura de erecti mai complete, mai puternice si de lunga durata, astfel incat partenera dvs. sa doarma satisfacut dupa consumarea actului sexual. Ingredientele pastilelor Vimax functioneaza impreuna pentru a va oferi rezultate care va pot salva de la o interventie chirurgicala de marire de penis.

Rezultatele pastilelor Vimax? 

Cel mai bun rezultat bazat pe recenziile clientilor este sa folositi suplimentul pentru potenta Vimax, sub forma de capsule (pastile) ca parte a unui stil de viata sanatos dietetic si axat pe exercitii fizice. Ingredientele pastilelor Vimax se concentreaza asupra sanatatii corporale totale si nu doar asupra maririi dimensiunii penisului. Veti obtine primele rezultate vizibile in decurs de 1-4 saptămani dupa ce incepeti sa luati suplimentul Vimax, penisul dvs. va deveni mai mare. Dupa 4-8 saptamani de administrare a produsului Vimax capsule ar trebui sa se observe o crestere semnificativa a penisului atat in ​​lungime, cat si in latime. Clientii care au luat Vimax

sunt bucurosi sa-si impartaseasca succesul facand comentarii si marturii, ceea ce da de inteles ca suplimentul Vimax funcționeaza! Multi dintre ei se bucura sa posteze imagini inainte si dupa ce ilustreaza rezultate remarcabile care le-au schimbat complet viata sexuala. 

Denumirea comerciala a produsului:

Vimax

Forma farmaceutica

capsule

Efecte: Potenta, marirea penisului

Prezentare:

60 capsule

Categoria de produse:

Suplimente alimentare

Fisa tehnica
Beneficii:
sustine potenta
Mod de prezentare:
30 capsule
Ultima actualizare:
02.02.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: