POWER V8

Power V8 - pastile pentru potenta

Comanda pastile Power V8 pentru potenta, la un pret special pe SamDistribution.ro. ✅ Prospect Power v8: Imbunatateste performantele barbatilor si nu are efecte secundare.

65,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
2 64,00 RON Pana la 2,00 RON
3 63,00 RON Pana la 6,00 RON
4 62,00 RON Pana la 12,00 RON
 In stoc
 

 

 

Power V8 capsule

Power V8 Prospect:

Pastilele pentru potenta Power V8, un supliment alimentar 100% natural dedicat barbatilor care doresc sa si imbunatateasca performantele sexuale (virilitatea) intr-un mod natural fara efecte secundare.

Power V8 are in compozitie extract din frunze de Ginko Biloba, Ginseng, Goji (Lycium Chinese), Scortisoara, Rhodiola Rosea si seminte de Praz.

Cu pastilele Power V8 barbatii se pot bucura de urmatoarele efecte si beneficii intr-un mod natural si rapid: 

imbunatateste performantele sexuale, creste libidoul, are efect afrodisiac, pot obtine erectii multimple si de durata, imbunatateste functiile testiculare si previne ejacularea precoce, ajuta la cresterea intensitatii actului sexual, ajuta la cresterea virilitatii masculine, imbunatateste calitatea efefctiilor.

Doze si mod de administrare:

doza zilnica recomandata pentru produsul Power V8 este de o capsula pe zi, administrat cu 30-40 minute inainte de actul sexual.

In cazul disfunctiilor sexuale (erectile) se poate administra o capsula de Power V8 la un interval de trei zile.

Contraindicatii:

In cazul afectiunilor hepatice, renale, cardiovasculare sau psihice Power V8 se administreaza doar la recomandarea specialistului .

Nu este recomandat consumul de alcool.

Produsul Power V8 il gasiti in categoria "Pastile pentru potenta"din cadrul magazinului online de produse naturiste SamDistribution.ro la preturi foarte bune.

Prezentare: 4 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.