Magiun Afrodisiac Potenta, 12 plicuri, Themra

Magiun Afrodisiac Potenta, 12 plicuri, Themra

Magiun afrodisiac potenta, 12 plicuri, Themra este un remediu 100% natural, cu un efect complex asupra organismului bărbaților și femeilor, fara efecte adverse. Atunci când este luată în mod regulat, pasta are un efect benefic asupra sănătății generale a bărbaților și femeilor

113,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
2 112,00 RON Pana la 2,00 RON
 In stoc
 

 

 

Magiun afrodisiac potenta, 12 plicuri, Themra

Magiun afrodisiac potenta, 12 plicuri, Themra este un remediu 100% natural, cu un efect complex asupra organismului bărbaților și femeilor, fara efecte adverse. Atunci când este luată în mod regulat, pasta are un efect benefic asupra sănătății generale a bărbaților și femeilor, iar pentru cei care fac sport, pasta ajută la creșterea performanțelor fizice.

Produsul Magiun afrodisiac este o pastă care are la baza un amestec de miere și ierburi cu efect afrodiziac.

Asigura eliberarea de hormoni la bărbați și de estrogen la femei, ceea ce duce la creșterea forței și rezistenței la bărbați și la creșterea libidoului la femei.

Proprietatile suplimentului Magiun Afrodisiac

  • afrodisiac natural 100% ce ofera rezultate similare cu cele ale substantelor chimice, fara efecte negative;
  • isi face efectul rapid, in aproximativ 15-30 minute de la consum.
  • este un produs pe baza de miere si mix de plante, pentru consum zilnic

Impact asupra bărbaților: 

În cele mai multe cazuri, pasta turceasca isi face efectul in aproximativ 15 minute. Efectul durează câteva ore. În tot acest timp, bărbatul are o erecție puternică care nu se oprește nici măcar imediat după orgasm. Acest lucru rezolvă problema ejaculării precoce. 

Impact asupra femeilor:

În cazul femeilor, pasta magiun pentru potenta începe să acționeze după 15 minute. Produsul stimulează libidoul și creste sensibilitatea la atingere. Efectul complex al produsului duce la un orgasm rapid și puternic. Multe femei experimentează orgasme multiple după ce consuma aceasta miere.

Administrare: Se recomanda un singur plic / zi

Prezentare: 12 plicuri

Themra
0745125029528

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa