Branca Ursului, 60 comprimate, Dacia Plant

Branca Ursului, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Branca Ursului, 60 comprimate, Dacia Plant este un produs vitalizant si afrodisiac, recomandat pentru cresterea vitalitatii organismului. De asemenea ajuta la normalizarea activitatii glandelor sexuale.

27,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Branca Ursului, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Branca Ursului, 60 comprimate, Dacia Plant este un produs vitalizant si afrodisiac, recomandat pentru cresterea vitalitatii organismului. De asemenea ajuta la normalizarea activitatii glandelor sexuale.

Numele de "ginseng romanesc" i se potriveste probabil mai bine decat oricarei alte plante din flora romaneasca. Este o planta răspândită în mai multe dintre pădurile Europei, cunoscută încă din antichitate datorită beneficiilor pe care le aduce. Brânca ursului este planta cel mai des folosită în scop terapeutic.

Pastilele de Branca Ursului Dacia Plant sunt un remediu indicat și vârstei a treia, deoarece o scutesc de neplăcerile declinului fizic prematur, redând tonusul și poftă de viață.

Cea mai cunoscuta intrebuintare este in probleme de potenta sau in scop afrodisiac. Astfel, creste dorinta sexuala a partenerilor si sansele de a concepe un copil in cazul cuplurilor care intampina dificultati.

Branca Ursului Dacia Plant mai poate fi folosita si in tratarea tulburarilor digestive.

Care sunt beneficiile Branca Ursului Dacia Plant?

  • sustine fertilitatea la ambele sexe;
  • mentinerea potentei;
  • contribuie la o viata sexuala buna
  • afrodiziac.

Mod de administrare:

  • sterilitate masculină și feminină: 6 comprimate pe zi.În cure de minim 3 luni.
  • impotența hormonală și vasculară:3-6 comprimate pe zi.
  • anexită, metroanexită:3-6 comprimate pe zi, în cure de 21 de zile cu 10 zile pauză.
  • amenoree, sterilitate feminină: 6 comprimate pe zi,în cure de 3-6 luni.
  • frigiditate:2 comprimate în doza unică, luate cu 15 minute înaintea actului amoros.
  • menopauză prematură:3-6 comprimate pe zi, în cure de 21 de zile, cu 7 zile pauză.

Același tratament este indicat și în cazuri de îmbătrânire prematură, în stările de oboseală și epuizare datorate efortului fizic și intelectual exagerat.

Branca Ursului Dacia Plant poate fi o solutie pentru tratarea impotentei mai intai pentru ca potenteaza circulatia sangelui la nivelul organelor sexuale masculine dar si pentru ca stimuleaza secretia gonadelor. Deoarece creste numarul de spermatozoizi, planta este utilizata pentru fertili tate, acolo unde sunt probleme.

Contraindicatii:

Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componente.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

Ultima actualizare a paginii: 30.09.2022

6421930300239
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
60 comprimate
Ultima actualizare:
23.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa