Unguent de galbenele

Unguent de Galbenele, 40g, Ceta Sibiu

Crema de galbenele, 40g, Ceta Sibiu este un produs natural, care are in compozitia sa doar extracte de flori de galbenele vaselina lanolina ceara

7,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Unguent de galbenele, 40g, Ceta Sibiu

Unguent de galbenele, 40g, Ceta Sibiu Extractul de flori de galbenele cuprins intrun recipient mic este tot ce ne trebuie pentru a oferi pielii noastre hidratare si ingrijire.

Crema de galbenele, fiind foarte grasa, are rolul de a inmuia pielea si de a o hidrata in profunzime.

Totusi, tocmai pentru ca este atat de grasa, se aplica intr-un strat extrem de subtire si se intinde foarte bine pentru a intra rapid in piele si pentru a-i permite acesteia sa respire.

Crema de galbenele este recomandata in special in sezonul rece, cand vantul si frigul agreseaza pielea si buzele.

In cosmetice: crema de fata pentru tenuri normale, uscate si palide, pentru masaj. 

COMPOZITIE: Extract din flori de galbenele (calendula), vaselina, lanolina, ceara.

UTILIZARE: Aplicatii locale cu masaj usor. 

Prezentare cutie x 40 g 

Producator: Ceta Sibiu

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa