Tinctura de Propolis, 20 ml, Dacia Plant

Tinctura de Propolis, 20 ml, Dacia Plant

Produse apicole -Tinctura de Propolis, 20 ml, Dacia Plant

Propolisul este un pretios produs apicol cu insusiri terapeutice curative, folosit de mult timp in medicina populara, compozitia chimica si determinarea efectelor terapeutice ale propolisului sunt dovedite de multe institutii stiintifice. In propolis se gasesc microelemente ca: fier, cupru, zinc, cobalt, mangan, molibden, aluminiu, vanadiu, calciu, siliciu, strontiu, bariu. Nici un proces biologic sau fiziologic nu are loc in organismul omului sau animalelor fara participarea microelementelor esentiale pe care le contine propolisul. Propolisul reprezinta o substanta bioactiva deosebit de valoroasa, cu rol biostimulator, actionand, in special,la nivelul nucleilor hipotalamici. Activitatea microbiana s-a analizat pe culturi 

13,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Produse apicole -Tinctura de Propolis, 20 ml, Dacia Plant

Propolisul este un pretios produs apicol cu insusiri terapeutice curative, folosit de mult timp in medicina populara, compozitia chimica si determinarea efectelor terapeutice ale propolisului sunt dovedite de multe institutii stiintifice. 

In propolis se gasesc microelemente ca: fier, cupru, zinc, cobalt, mangan, molibden, aluminiu, vanadiu, calciu, siliciu, strontiu, bariu. Nici un proces biologic sau fiziologic nu are loc in organismul omului sau animalelor fara participarea microelementelor esentiale pe care le contine propolisul. 

Propolisul reprezinta o substanta bioactiva deosebit de valoroasa, cu rol biostimulator, actionand, in special, la nivelul nucleilor hipotalamici. 

Activitatea microbiana s-a analizat pe culturi de diferite microorganisme (streptococi, stafilococi, salmonele, proteus, Candida albicans).

S-a testat sensibilitatea a 80 microorganisme. Daca este supus liofilizarii,propolisul pastreaza antibioticul. 

Propolisul are puternice efecte bacteriacide si bacteriostatice. 

Actiunea propolisului se datoreste in mare masura compozitiei sale chimice. Efectele sale anestezice sant exceptionale:de 3.5 ori mai mari decat ale cocainei si de 5.2 ori mai mari decat ale novocainei.

Este un remarcabil preparat terapeutic cu actiune bacteriacida,antimicotica, antitoxica, antivirala, antiinflamatorie, analgezica si regeneratoare. 

Utilizarea propolisului se inscrie cu succes in vindecarea multor boli.

De exemplu: boli infecto - contagioase, gripa, febra, tiroida, erizipelul, meningita si alte boli infectioase cu stari febrile. 

Se foloseste sub forma de solutie alcoolica, 20-30%, cate 30 de picaturi din aceasta tinctura, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese. 

boli ale cavitatii bucale: gingivite purulente, stomatite, in paradontoza incipienta, forme hemoragice, in abcese paradontale, in dureri dentare si dureri dupa extractie. 

boli ORL, (nas, gat, urechi): Angina (amigdalite, faringo - amigdalite, laringite, sinuzite, otite, rinite hipo - hiper si atrofice. 

Propolisul nu da efecte secundare.

Se poate folosi in general acolo unde medicamentele preparate din plante sau materiale sintetice nu dau rezultate. 

Singura contraindicatie este alergia la propolis.

Nu se recomanda in cazul persoanelor alergice. 

Prezentare:20 ml 

Producator: Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa