Tinctura de Propolis, 20 ml, Dacia Plant

Tinctura de Propolis, 20 ml, Dacia Plant

Produse apicole -Tinctura de Propolis, 20 ml, Dacia Plant

Propolisul este un pretios produs apicol cu insusiri terapeutice curative, folosit de mult timp in medicina populara, compozitia chimica si determinarea efectelor terapeutice ale propolisului sunt dovedite de multe institutii stiintifice. In propolis se gasesc microelemente ca: fier, cupru, zinc, cobalt, mangan, molibden, aluminiu, vanadiu, calciu, siliciu, strontiu, bariu. Nici un proces biologic sau fiziologic nu are loc in organismul omului sau animalelor fara participarea microelementelor esentiale pe care le contine propolisul. Propolisul reprezinta o substanta bioactiva deosebit de valoroasa, cu rol biostimulator, actionand, in special,la nivelul nucleilor hipotalamici. Activitatea microbiana s-a analizat pe culturi 

13,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Produse apicole -Tinctura de Propolis, 20 ml, Dacia Plant

Propolisul este un pretios produs apicol cu insusiri terapeutice curative, folosit de mult timp in medicina populara, compozitia chimica si determinarea efectelor terapeutice ale propolisului sunt dovedite de multe institutii stiintifice. 

In propolis se gasesc microelemente ca: fier, cupru, zinc, cobalt, mangan, molibden, aluminiu, vanadiu, calciu, siliciu, strontiu, bariu. Nici un proces biologic sau fiziologic nu are loc in organismul omului sau animalelor fara participarea microelementelor esentiale pe care le contine propolisul. 

Propolisul reprezinta o substanta bioactiva deosebit de valoroasa, cu rol biostimulator, actionand, in special, la nivelul nucleilor hipotalamici. 

Activitatea microbiana s-a analizat pe culturi de diferite microorganisme (streptococi, stafilococi, salmonele, proteus, Candida albicans).

S-a testat sensibilitatea a 80 microorganisme. Daca este supus liofilizarii,propolisul pastreaza antibioticul. 

Propolisul are puternice efecte bacteriacide si bacteriostatice. 

Actiunea propolisului se datoreste in mare masura compozitiei sale chimice. Efectele sale anestezice sant exceptionale:de 3.5 ori mai mari decat ale cocainei si de 5.2 ori mai mari decat ale novocainei.

Este un remarcabil preparat terapeutic cu actiune bacteriacida,antimicotica, antitoxica, antivirala, antiinflamatorie, analgezica si regeneratoare. 

Utilizarea propolisului se inscrie cu succes in vindecarea multor boli.

De exemplu: boli infecto - contagioase, gripa, febra, tiroida, erizipelul, meningita si alte boli infectioase cu stari febrile. 

Se foloseste sub forma de solutie alcoolica, 20-30%, cate 30 de picaturi din aceasta tinctura, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese. 

boli ale cavitatii bucale: gingivite purulente, stomatite, in paradontoza incipienta, forme hemoragice, in abcese paradontale, in dureri dentare si dureri dupa extractie. 

boli ORL, (nas, gat, urechi): Angina (amigdalite, faringo - amigdalite, laringite, sinuzite, otite, rinite hipo - hiper si atrofice. 

Propolisul nu da efecte secundare.

Se poate folosi in general acolo unde medicamentele preparate din plante sau materiale sintetice nu dau rezultate. 

Singura contraindicatie este alergia la propolis.

Nu se recomanda in cazul persoanelor alergice. 

Prezentare:20 ml 

Producator: Dacia Plant

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

S-ar putea sa-ti placa