Crema de fata cu laptisor de matca - Apidermaliv

Crema de fata cu laptisor de matca - Apidermaliv, Complex Apicol

Crema de fata cu laptisor de matca - Apidermaliv 

Apidermaliv, este o crema de fata cu laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea, producator Complex Apicol > Ingrijirea Tenului. Datorita ingredientelor active din laptisorul de matca este o crema hranitoare cu actiune hidratanta, este o crema emolienta ce ajuta tenul normal si mixt. Datorita proprietatilor anti-imbatranire ale laptisorului de matca, proprietatile emoliente a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, crema Apidermaliv ingrijeste si rasfata pielea in profunzime. Crema pentru ten normal si mixt. Prezentare :cutie 40g Producator Complex Apicol. Magazin online ce contine cosmetice - produse apicole naturale, cosmetice apicole - pentru ingrijirea tenului, pro .

15,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Apidermaliv, crema fata cu laptisor de matca pentru ten normal si mixt

Apidermaliv, crema de fata cu laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea pentru ten normal si mixt , un produs cosmetic de la Complex Apicol pentru ingrijirea tenului.

Datorita ingredientelor active din laptisorul de matca este o crema hranitoare cu actiune hidratanta, este o crema emolienta ce ajuta tenul normal si mixt.

Datorita proprietatilor anti-imbatranire ale laptisorului de matca, proprietatile emoliente a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, crema Apidermaliv ingrijeste si rasfata pielea in profunzime.

Crema pentru ten normal si mixt.

Prezentare: cutie 40 g 

Producator: Complex Apicol