IRIGATOR SPALATURI VAGINALE PENTRU IGIENA INTIMA LA FEMEI

Irigator spalaturi vaginale pentru igiena intima la femei

Irigator vaginal pentru igiena intima la femei, Aida Lux - Irigator vaginal pentru igiena intima la femei - Aida Lux, se foloseste pentru irigatii si spalaturi intravaginale. Irigator cu para (bulb) din cauciuc, canula vaginala moale anatomica, flexibila si neiritanta, prevazuta cu 8 gauri laterale. Irigator usor si practic de utilizat pentru fete si femei la spalaturi intra-vaginale (este procesul de spalare sau curatare a vaginului prin irigatii cu apa, ceaiuri medicinale sau alte solutii recomandate numai de medic. Irigator vaginal Femina sau Aida Lux, irigator profesional si delicat se foloseste pentru spalaturi vaginale, este foarte folositor pentru igiena intima la femei, fiind un element foarte important in profilaxia femeii. Profilaxia in igiena intima la femei: 

35,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Irigator vaginal pentru igiena intima la femei, Aida Lux

Irigator vaginal pentru igiena intima la femei - Aida Lux, se foloseste pentru irigatii si spalaturi intravaginale. 

Irigator cu para (bulb) din cauciuc, canula vaginala moale anatomica, flexibila si neiritanta, prevazuta cu 8 gauri laterale.

Irigator usor si practic de utilizat pentru fete si femei la spalaturi intra-vaginale (este procesul de spalare sau curatare a vaginului prin irigatii cu apa, ceaiuri medicinale sau alte solutii recomandate numai de medic).

Irigator vaginal Femina -Aida Lux, un irigator profesional si delicat se foloseste pentru spalaturi vaginale, este foarte folositor pentru igiena intima la femei, fiind un element foarte important in profilaxia femeii. 

Profilaxia in igiena intima la femei: masuri medico-sanitar impuse pentru prevenirea aparitiei si raspandirea bolilor si infectiilor vaginale.

Irigator Aida Lux, practic si usor de folosit, eficient pentru irigatii (numite spalaturi vaginale) si profilaxia femei.

Irigator vaginal Aida Lux  un produs Albert Polska din Polonia, este un produs medical pentru igiena intima la femei, este ideal si practic pentru irigatii, igiena vaginala si prevenirea infectiilor, util pentru fetele si femeile care au inceput viata sexuala, pentru igiena vaginala si prevenirea infectiilor.

Irigatorul vaginal Aida Lux ajuta la igiena intima a oricarei femei, e bine de stiut ca spalaturile vaginale fara recomandarea medicului sunt necesare doar in anumite cazuri.

Irigatorul vaginal Aida Lux, un dispozitiv medical special conceput pentru femei, ajuta la procesul de spalare si curatare a vaginului prin efectuarea de irigatii cu apa sau alte solutii necesare pentru spalaturi intravaginale.

Spalaturile vaginale daca se repeta in mod constant pot produce dezechilibre in flora vaginala si chiar anumite infectii precum vaginita bacteriana sau boala inflamatorie pelvina ce poate merge pana la infertilitate. 

Se vor utiliza intotdeauna solutii (tratament) recomandate de medicul dumneavoastra ginecolog.

Instructiuni

Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. 

Consultati-va doctorul inainte de folosire. 

Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul cu totul. 

Instructiuni de curatare si pastrare: 

Inainte de prima folosire ca si dupa folosirea parei spalati fiecare parte separat si sterilizati-le in apa clocotita. 

Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul. 

Atentie

Nu sterilizati produsul in cuptorul cu microunde si nu folositi dezinfectanti pentru sterilizare! 

Prezentare:

Cutia contine: Para din cauciuc, capacitate 330 ml, canula vaginala. 

Producator:

Albert Polska, marca Sanity 

Tara de origine: Polonia.

S-ar putea sa-ti placa