IRIGATOR SPALATURI VAGINALE PENTRU IGIENA INTIMA LA FEMEI

Irigator Aida Lux, Sanity Albert Polska

Sanity Irigator, se foloseste pentru spalaturi vaginale si igiena intima corecta la femei. Aida Lux dispozitiv medical pentru spalaturi vaginale prin irigare. Irigator profesional, convenabil si sigur de utilizat in profilaxie si aplicarea de tratament de catre femei pentru igiena prin spalatura vaginala numai la recomandarea medicului ginecolog. Inainte de a utiliza acest irigator pentru profilaxie sau tratament consultati intotdeauna un medic pentru soluția utilizată ca tratament sau igiena vaginului prin irigare.

35,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Irigator Aida Lux, Sanity Albert Polska

Aida Lux irigator vaginal cu canula moale, folosit de femei pentru spalaturi vaginale si igiena intima corecta prin irigare. Este un irigator profesional, ieftin si usor de folosit de catre femei pentru profilaxie si aplicarea tratament -ului prescris de medicul ginecolog.

Irigator -ul Aida Lux este rebranduit. Noua denumire comerciala este Irigator Femina, un irigator profesional produs de Albert Polska Marka Sanity la un pret accesibil in oferta SamDistribution.ro.

Un irigator foarte folositor in aplicarea de tratamente necesare in diverse afectiuni ginecologice recomandate de medic pentru a fi introduse (aplicate) in vagin. Un produs foarte folositor pentru igiena fiecărei femei, igiena intima fiind un element foarte important în profilaxia femeii. Utilizarea irigatorului la recomandarea medicului va permite sa pastrati flora bacteriana intr-o compozitie naturala si sanatoasa, reducand astfel riscul de infecție.

Avantajele produsului

Forma anatomica, varf flexibil si moale

Ajuta la menținerea compoziției naturale a florei vaginale și a igienei intime

Un element important al grijii pentru sanatatea unei femei

Va ajuta la aplicare tratamentului recomandat de medicul ginecolog.

Un produs pentru profilaxia in igiena intima corecta la femei: masuri medico-sanitar impuse pentru prevenirea aparitiei si raspandirea bolilor si infectiilor vaginale.

Cum se foloseste irigatorul vaginal

Inainte de prima utilizare si dupa fiecare reutilizare, spalati vasul irigatorul - bulb-ul din cauciu si canula anatomica pe interior și exterior, cu multa apa fierbinte. Apoi, umpleti bulbu - vasul irigatorului cu lichid (apa, ceai, bicarbonat, alte solutii sau medicamente recomandate de medic) si insurubati canula (tija) vaginala la irigator. Dupa ce introduceti canula moale in vagin, apasati usor pe bulb incat lichidul sa curga pri cele 8 gauri laterale pe peretii si in interiorul vaginului. Asigurati-va ca lichidul nu este aspirat inapoi din vagin in vasul irigatorului. Profesional si Delicat un Mod Simplu de a Pastra Igiena Intima intr-un mod corect!

 Contraidicatii

A nu se introduce in cuptorul cu microunde

Nu utilizati dezinfectanti care descompun componentele irigatorului

Irigatorul nu trebuie utilizat in timpul sarcinii si al menstruatiei.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

Prezentare

cutia contine: 1 tija - canula moale din cauciuc medicinal cu forma anatomica prevazuta cu 8 gauri laterale si vasul irigatorului - bulb din cauciuc flexibil.

Producator

Aida Lux este un Irigator vaginal produs de Albert Polska Marca Sanity - Polonia.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa