GEL INTIM CU BICARBONAT, ALOE SI MUSETEL, CETA SIBIU

Gel intim cu bicarbonat, Aloe si Musetel, Ceta Sibiu

Gel intim produse igiena personala si ingrijire a zonei intime cu bicarbonat de sodiu, aloe si musetel de la Ceta Sibiu. Proprietati: curata delicat, calmeaza iritatiile si mancarimea

20,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Gel intim cu bicarbonat, Aloe si Musetel, Ceta Sibiu

Gel intim produse igiena personala si ingrijire a zonei intime cu bicarbonat de sodiu, aloe si musetel de la Ceta Sibiu. Proprietati: curata delicat, calmeaza iritatiile si mancarimea, regelaza pH-ul mucoasei vaginale, neutralizeaza mirosurile si limiteaza dezvoltarea bacteriana.

În nicio altă zonă a corpului nostru, pH-ul corect nu joacă un rol atât de important ca în zona intimă. Nu este de mirare; acest loc este deosebit de sensibil la infecții, iritații și acțiunea microorganismelor.

Cand efectuati igiena intima la domiciliu căutați produse de îngrijire intimă dovedite a fi cat mai naturale. Acestea sunt în primul rând utile în prevenirea infecțiilor, de aceea igiena intima trebuie facuta zilnic pentru prevenirea infecţiilor ginecologice. Produsele de îngrijire intimă nu vor vindeca infecția, dar pot atenua simptomele (cum ar fi mâncărime, roșeață și arsura).

Prin urmare, pentru igiena personala si ingrijire a zonei intime alege cele mai bune preparate cosmetice si produse cat mai naturale și eficiente, fara a contine alergeni, parabeni, conservanți, detergenți sintetici sau parfumuri care modifică pH-ul adecvat al pielii. În schimb, merită să căutați ingrediente naturale de spălare și calmarea unei posibile iritații, cum ar fi gelul de aloe vera.

Gelul de aloe vera este reparator, cicatrizeaza si stimuleaza sinteza de colagen. Pentru o zona intima sanatoasa, ingrijeste si curata delicat zona intima cu gelul pentru igiena intima cu bicarbonat de sodiu, aloe si musetel din oferta SamDistribution.ro magazin online tip plafar cu preturi mai mici decat in lanturile de farmacii. 

Mod de utilizare:

A se folosi zilnic. Cand efectuati igiena intima aplicati o cantitate mica de gel apoi clatiti bine cu apa.

Prezentare:

Tub a 200 ml de produs.

Producator:

Ceta Sibiu 

Pretul contine T V A (preturi finale la produs)

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.