Irigator clisma nr 5, Sanity (90 ml)

Irigator clisma nr 5, Sanity, 90 ml

Indicatii terapeutice: Irigator clisma recomandat impotriva constipatiei si efectuare de clisma evacuanta la tine acasa in intimitatea caminului. Unisex, pentru copii cu varsta de la 1 la 3 ani si adulti, produs recomandat impotriva constipatiei si efectuarea de clisma.

14,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Irigator clisma, utilizat in constipatie, clisma la copii

Irigator clisma Nr 5, utilizat in efectuarea de clisma pentru probleme de constipatie este un produs Albert Polska-Sanity. Pentru acasa pe langa acest irigator in oferta SamDistribution.ro mai puteti comanda o gama variata de irigatoare de diverse marimi si marci, aic mai gasiti si puteti comanda o diversitate de produse si remedii naturiste pentru constipatie de la producatori de top, la preturi de producatori.

Revenind la acest irigator, este clasificat ca dispozitiv medical, de ajutor in constipatie, poate fi utilizat pentru efectuarea clismei evacuatorie acasa la recomandarea medicului. Irigator - Albert Polska, marca Sanity, fabricat din materiale de inalta calitate, sigure pentru sanatate si mediu. Irigator tip para din cauciuc Nr 5,  capacitate bulbului numit si para este de aproximativ 90 ml, de ajutor pentru copii care au o constipatie usoara si nu necesita sa introduca mult lichid in anus.

Capacitate irigator

 aproximativ 90 ml

Indicatii

Irigator clisma recomandat impotriva constipatiei si efectuare de clisma evacuanta la tine acasa in intimitatea caminului. Unisex, pentru copii cu varsta de la 1 la 3 ani, produs recomandat impotriva constipatiei si efectuarea de clisma

Mod de utilizare 

Lichidul din para (bulb) trebuie sa aibe aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Consultati-va doctorul inainte de a folosi acest irigator. Daca orice parte componenta se deterioreaza aruncati produsul cu totul. 

Instructiuni de curatare si pastrare

Inainte de prima utilizare si dupa fiecare folosire a irigatorului, spalati fiecare parte separat si sterilizati-le in apa clocotita. Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul. Atentie: Nu sterilizati produsul in cuptorul cu microunde si nu folositi dezinfectanti pentru sterilizare!

Prezentare

Irigator clisma Nr5 para cu bulb din cauciuc + canula din material plastic cu o gaura in in varf pentru clisma poate fi utilizat acasa.

Producator

Un produs ALBERT POLSCKA, Marca SANITY

Acest Irigator de la Albert Polska marca Sanity este avizat de ANMDM. Firma noastra are autoritatie pentru a comercilaiza aceste irigatoare online, de asemenea, distribuim toata gama Albert Polska- Sanity de irigatoare in farmacii si magazine de tehnico medicale interesate. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa