Plasturi detoxifianti detoxifiere Kinoki pentru talpi, 10 buc

Plasturi detoxifiere, Kinoki Originali, pentru talpi, 10 buc

Sunt utilizati pentru detoxifiere, detoxifica si energizeaza organismul. Plasturi detoxifianti pentru talpi Kinoki Originali, sunt eficienti in detoxifierea generala si energizarea organismului

17,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
5 16,50 RON Pana la 5,00 RON
 In stoc
 

 

 

Plasturi detoxifianti (detoxifiere) Kinoki Originali pentru talpi, 10 buc

Sunt utilizati pentru detoxifiere, detoxifica si energizeaza organismul. Plasturi detoxifianti pentru talpi Kinoki Originali, sunt eficienti in detoxifierea generala si energizarea organismului, imbunatateste circulatia sanguina, elimina oboseala si mirosul neplacut al picioarelor cauzat de transpiratia excesiva, relaxeaza musculatura, imbunatateste somnul, eficienti in echilibrarea imunitatii.

Detoxifica si energizeaza organismul cu plasturii Kinoki pentru talpi! 

Indicatii: eficienti in detoxifierea generala si energizarea organismului; imbunatatesc circulatia sanguina; relaxeaza musculatura; imbunatatesc somnul; eficienti in echilibrarea imunitatii, elimina oboseala picioarelor si mirosul neplacut cauzat de transpiratia excesiva. 

Plasturii Kinoki - Mod de folosire:

Doar pentru uz extern. Se amplaseaza cataplasma in centrul benzii adezive, se apasa ferm si se lipeste cate un plasture pe fiecare talpa. Se aplica cu 1 ora inainte de culcare pe pielea curata si uscata si se mentine 8 - 12 ore. Cura de detoxifiere poate dura de la 4 - 5 zile pana la 30 de zile. Efectul principal al plasturilor Kinoki este detoxifierea. Dupa folosirea constanta al plasturilor Kinoki o perioada de timp, plasturii vor deveni mai curati dupa fiecare utilizare, astfel insemnand ca cele mai multe dintre toxinele din organism au fost eliberate.

Ingrediente:

Vitamina C, amidon de porumb, chitosan extras din carapace de crustacee, otet de bambus, pulbere din plante, otet de lemn dulce, ioni negativi, turmalina.

Atentionare

Plasturii Kinoki pentru detoxifierea organismului sunt indicati persoanelor peste 16 ani. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se evita contactul cu ochii. Se interzice folosirea plasturelui Kinoki pe ulceratii ale pielii, rani deschise, eczeme. A nu se folosi in timpul sarcinii si alaptarii. Daca apar reactii alergice la acest produs, se intrerupe cura de detoxifiere. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. 

Mod de pastrare

A se pastra in ambalajul orininar si ferit de lumina directa a soarelui, la loc uscat, la temperatura camerei. 

Prezentare: Cutie cu 10 plasturi Kinoki, dimensiuni 6 cm /8 cm cataplasma si 10 cm/ 12 cm banda adeziva. 

Fisa tehnica
Beneficii:
detoxifiere
Administrare:
Se aplica un plasture Kinoki cu 1 ora inainte de culcare
Compozitie:
extracte naturale
Mod de prezentare:
10 buc/cutie
Ultima actualizare:
24.08.2022
Forma/Textura
plasture
Tip administrare
locala

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.