Crema cu Vitamina A, 100 ml, Mebra

Crema cu Vitamina A, 100 ml, Mebra

Vitamina A sau retinol este un preparat farmaceutic care susține buna funcționare a pielii, este indicata pentru ingrijirea tenului si tratarea tegumentelor uscate cu deficit de vitamina A. Disponibil sub formă de crema sau unguent, se eliberează fără prescripție medicală. Destinat utilizării topice.

13,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Crema cu Vitamina A, 100 ml,  Mebra [5943079000548]

Crema cu vitamina A sau retinol utilizat pentru ten si piele uscata cu deficit de vitamina A

Compoziție:

Crema cu vitamina A, este un preparat în care substanța activă este palmitatul de retinol. De asemenea, conține substanțe auxiliare, inclusiv: vaselină albă, lanolină și apă purificată.

Cum se poate utiliza?

Crema cu vitamina A se aplică local pe piele. Datorită prezenței palmitatului de retinol, unguentul susține buna funcționare a pielii . Calmează senzația de arsură și minimizează rugozitatea pielii. Unguentul cu vitamina A stimulează creșterea și diferențierea celulelor epidermice. Puteți utiliza în siguranță unguent cu vitamina A pe față și alte părți ale corpului. După aplicarea unguentului cu vitamina A, pe piele se formează colagenul corect de tip VII, construind fibre de ancorare care îmbunătățesc comunicarea dintre epidermă și derm .

Crema cu vitamina A - aplicare

Vitamina A - utilizata sub forma de crema sau unguent  hrănește pielea și acționează ca un fel de regulator pentru reînnoirea celulelor pielii deteriorate. Stimulează creșterea de noi vase de sânge în piele, o protejează și o lasă să se simtă netedă și moale. În plus, are proprietăți hidratante, ajutând la restabilirea stării naturale de hidratare, elasticitate și fermitate a pielii.

Vitamina A este, de asemenea, utilizata local pe zonele uscate și deshidratate ale pielii. Se aplică și iritațiilor, abraziunilor dermei. Puteți folosi unguent cu vitamina A sub ochi pentru a reduce semnele de oboseală și pielea uscată . Elimină cearcănele și pungile de sub ochi, reduce decolorarea pielii și luminează pistruii.

Unguentul cu vitamina A stimulează producția de colagen, reducând astfel în mod eficient apariția liniilor fine și a ridurilor . Accelerează vindecarea rănilor, previne erupțiile și susține sistemul imunitar al pielii. Este, de asemenea, utilizat pentru arsuri ușoare și degerături.

Preparatul este recomandat și pentru dermatita scutecului, pentru îngrijirea pielii crăpate, tratamentul arsurilor solare.

Crema cu vitamina A - dozare

Preparatul trebuie utilizat conform recomandărilor medicului sau informațiilor incluse în prospect. Pe zonele afectate sau cu probleme trebuie aplicat un strat subțire de unguent. Se recomandă repetarea aplicariii de mai multe ori pe zi.

Contraindicații de utilizare

Conform prospectului, unguentul cu vitamina A nu poate fi utilizat în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau la orice alt ingredient al preparatului (adică lanolină anhidră, petrolatum ). Unguentul nu trebuie aplicat pe membranele mucoase.

Unguent cu vitamina A - sarcină și alăptare

Dacă sunteți gravidă sau suspectați că ați putea fi gravidă, trebuie să vă adresați medicului sau farmacistului înainte de a utiliza crema cu vitamina A. Acest lucru se aplică și femeilor care alăptează.

ATENŢIE!

Crema cu vitamina A nu trebuie utilizat simultan cu produsele cosmetice cu efect astringent și de uscare.

Crema cu vitamina A - efecte secundare

Crema cu vitamina A poate provoca unele reacții adverse - simptome alergice. În cazul utilizării pe termen lung a preparatului, poate apărea iritarea pielii.

Prezentare:

Tub - 100 ml

Producator:

Mebra Srl - Brasov. 

Mebra
5943079000548

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.