Glicemonorm tinctura

Glicemonorm Tinctura, 200 ml, Dacia Plant

Glicemonorm Tinctura, 200 ml, Dacia Plant este un produs natural recomandat pentru mentinerea concentratiei normale a glucozei din sange.

28,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Cumpara Glicemonorm tinctura la cel mai bun pret!

Glicemonorm Tinctura, 200 ml, Dacia Plant este un produs natural recomandat pentru mentinerea concentratiei normale a glucozei din sange.

Contribuie la:

  • menținerea concentrației normale a glucozei în sânge;
  • susținerea secreției de insulină la nivelul pancreasului.

Ingrediente

Afin (Vaccinium myrtillus) - suc din fructe (30%); afin (Vaccinium myrtillus) - frunze (5%); castravete-amar (Momordica charantia), extract din fructe (5%); gudmar (Gymnema sylvestre) - extract din frunze (5%); mladite de dud (Morus alba) (2%); muguri de nuc (Juglans regia) (2%); apa purificata (32%); alcool etilic (12%); glicerina (7%).

Mod de administrare

  • Adulti: cate o lingura de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
  • Se recomanda cure de 3 luni cu 2 saptamani pauza.

Contraindicatii

Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Precautii

La persoanele cu diabet zaharat insulino-dependent se recomanda controlul riguros al glicemiei, prin inregistrarea zilnica a valorilor glicemiei si ajustarea dozelor de insulina in functie de noile valori obtinute. La persoanele cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Comanda Glicemonorm tinctura, 200 ml, Dacia Plantt la cel mai bun pret!

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930310214

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.