Glicemonorm Forte

Glicemonorm Forte, 60 comprimate, Dacia Plant

Suplimentul Glicemonorm Forte, 60 comprimate, Dacia Plant se utilizează ca adjuvant in diabet zaharat, favorizeaza mentinerea concentratiei serice a glucozei in limitele normale.

35,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Glicemonorm Forte, 60 comprimate, Dacia Plant

Suplimentul Glicemonorm Forte, 60 comprimate, Dacia Plant se utilizează ca adjuvant in diabet zaharat, favorizeaza mentinerea concentratiei serice a glucozei in limitele normale.

Glicemonorm Forte, este un produs obținut prin asocierea a două extracte din plante medicinale și o sare organică a cromului, care favorizează menținerea concentrației serice a glucozei în limitele normale.

Daca aveti nivelul de glucoza crescut sau scazut in sange, ve recomandam Glicemonorm Forte!

De ce Glicemonorm Forte comprimate de la Dacia Plant?

  • - favorizeaza mentinerea concentratiei serice a glucozei in limite normale;
  • - prin proprietatile sale unice creste / scade glicemia;
  • - mentine zaharul din sange la un nivel normal;
  • - se utilizează ca adjuvant in diabet zaharat;
  • - reteta unica din plante 100% naturale, cu castravete amar - insulina vegetala;
  • - produs fara reactii adverse si substante de sinteza (nocive);
  • - reteta inovativa a produsului este realizata de Prof. Univ. Dr. Farm. Ursula Stanescu, membru al Academiei de Stiinte medicale din Romania, un nume de referinta in domeniul fitoterapiei.

Castravetele-amar este considerat insulina vegetala, are efecte antidiabetice. Proprietatile terapeutice ale acestuia pot reduce nivelul glucidelor din sange.

Este foarte bogat in nutrienti si numeroase cercetari i-au atribuit acestuia proprietati remarcante de reducere a nivelului zaharului din sange.

Investigatiile farmacologice au demonstrat ca administrarea concentratului creste gluconeogeneza si sinteza de insulina endogena, precum si oxidarea periferica a gluzei.

Comanda Glicemonorm Forte, 60 comprimate, Dacia Plant la cel mai bun pret!

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930100976

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa